Christine
Member
Αν ήταν return θα ήταν μούρλια, αλλά νομίζω είναι one-way.
!!! Έχεις δίκηο, νόμιζα return είναι...Αν ήταν return θα ήταν μούρλια, αλλά νομίζω είναι one-way.
Καλά, μη στεναχωριέσαι κι όλας! Θα μας κανονίσει η Αλιτάλια προς Δυσμάς που θέλουμε να πάμε (με λογικό κόστος φυσικά). Με χειραποσκευή εννοείται ή με θέση στο αμπάρι, σε eye-contact με τη βαλίτσα!!! Έχεις δίκηο, νόμιζα return είναι...
Καλά το έχουμε κοιτάξει και πολλάκις διότι ψάχνουμε προς τα κει για Ιούλιο. Σε αναμονή λοιπόν, ακόμα και με τη Λουφτβάφε πετάμε αν βγάλει καλή προαφορά.return ομως είναι οι joker του. για κοιτάξτε καλά το σαιτ κ όχι επιφανειακά..
προς δυσμάς? για 2η φορά έχασες το 300άρι? και περιμένεις τώρα προσφορά? πιο νωρίς, πιο νωρίς θέλει..Καλά το έχουμε κοιτάξει και πολλάκις διότι ψάχνουμε προς τα κει για Ιούλιο. Σε αναμονή λοιπόν, ακόμα και με τη Λουφτβάφε πετάμε αν βγάλει καλή προαφορά.
Μμμμ... κάτι σαν τον "μουντζούρη" δηλαδή! Πληρώνεις την τετρακοσαρού και περιμένεις να δεις τι θα σου κληρώσει, ε? Κρίμα, κι έχω σταματήσει τον τζόγο τα τελευταία 25 χρόνια.return ομως είναι οι joker του. για κοιτάξτε καλά το σαιτ κ όχι επιφανειακά..