• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορα Olympic 50.000 θεσεις

panpan

Member

Η Οlympic Air προσφέρει 50.000 θέσεις σε όλο το δίκτυο της,σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για ταξίδια από 01 Μαίου 2012 έως 30 Ιουνίου 2012.
Συγκεκριμένα για απλή μετάβαση από όλους τους προορισμούς του εσωτερικού δικτύου, πρός Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 38 ευρώ και από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 58 ευρώ, ενώ για απλή μετάβαση προς/από Θεσαλλονίκη ο ναύλος ξεκινά από 39 ευρώ.

Για απλή μετάβαση από όλους τους προορισμούς του δικτύου εξωτερικού, πρός Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 42 ευρώ και από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 50 ευρώ .

Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση για πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη της Olympic Air και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα μας από 15 Μαρτίου έως 21 Μαρτίου. Εξαιρούνται οι άγονες γραμμές.

Olympic Air - Προσφορά για 50.000 θέσεις

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
βρε τραβα μονος σου...κολλας και χανεις το ταξιδι !!!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Νομίζω πως αξίζει να χαλάσω τη διατροφή μου και να πιώ και 2 για πάρτι σου!!! :D:D
Καλά αν Αντώνη αν πας στο Βελιγράδι και καταφέρεις να μείνεις πιστός στη διατροφή σου απλά θα υποκλιθώ...:haha:
Πάντως φοβερή τιμή μέχρι κι εγώ μπήκα στον πειρασμό να πεταχτώ για κανά δυο (καφάσια) Jelen αλλά κάποιος θα με έδιωχνε από το σπίτι και ένας άλλος από τη δουλειά....:D

_antonis_

Member
Καλά αν Αντώνη αν πας στο Βελιγράδι και καταφέρεις να μείνεις πιστός στη διατροφή σου απλά θα υποκλιθώ...:haha:
Πάντως φοβερή τιμή μέχρι κι εγώ μπήκα στον πειρασμό να πεταχτώ για κανά δυο (καφάσια) Jelen αλλά κάποιος θα με έδιωχνε από το σπίτι και ένας άλλος από τη δουλειά....:D
Εσύ ετοιμάσου για απορίες... Απο αύριο διαβάζω ιστορίες!!:bleh:

_antonis_

Member
Και να σας πώ και κάτι...έκλεισα με 73 εγώ...γιατί μου έδωσε ένα μέλος (συμφορουμίτης) κουπόνι για έκπτωση και τον ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! :clap::clap::clap: Το Κάρπαθος-Αθήνα-Κάρπαθος είναι με 18 ευρώ φόροι μόνο (δωρεάν εισιτήριο λόγω μιλίων).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom