• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορα μελων..ποντοι και experience...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ενταξει ..ενταξει το ξερω οτι εχει συζητηθει και στο παρελθον ,αλλα ας με διαφωτισει καποιος καλος ανθρωπος.
Ας μου εξηγησει τις διαφορες μεταξυ ποντοι θεματων,ποντοι χρηστη και ποντοι διαφοροι στους οποιους εχω παρει και ενα ωραιοτατο κουλουρι.
Πρωτα πρωτα τι νοημα και τι σκοπο εξυπηρετει το να ποντολογουμαστε.
Τι ειναι το experience που αναφερεται?το ποσο παλιουρες ειμαστε?
τα views points τι ειναι παλι?
Σας μερσω.:lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χάι.

Εεεεε, η αρχική σκέψη ήταν να υπάρχει ενα τέτοιο εργαλείο για να μπορεί να αξιοποιηθεί αργότερα σε άλλα πράγματα, όπως πχ σε κάποια παιχνίδια που σχεδιάζαμε κλπ, και δευτερευόντως για να δίνει πραγματική εικόνα της προσφοράς των μελών, αφού αυτή δεν είναι πάντα μετρήσιμη. Επειδή όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αυτό, παίζει και να το φάμε. :)

Τώρα αυτά που ρωτάς , οι πόντοι θεμάτων αν θυμάμαι καλά είναι πόντοι που παίρνεις από θεματα που έχεις ανοίξει, πόντοι χρήστη είναι από το πόσο καιρό είσαι μέλος και πόσο δραστήριος είσαι, ενώ οι διάφοροι πόντοι είναι από τη φωτο γκάλερυ νομίζω. Τάχω ξεχάσει κι'εγώ :D

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Τόσο καιρό υπάρχει αυτό το σύστημα εγώ τώρα το είδα. Και έχω απορία, πώς παίρνουμε πόντους;;; Και τελικά αξιοποιείται κάπως αυτό το σύστημα ή μπα;;;;;

varioAthens

Member
Εγώ θα έλεγα να το "φάμε" αυτό το σύστημα!
Να υπάρχει μόνο στο προφίλ του κάθε χρήστη αριθμός contributions (όπως στο trip advisor) που θα βασίζεταιQ
(α)στις ταξιδιωτικές ιστορίες που έχει γράψει (άλλωστε travelstories είναι το φόρουμ) και
(β)από το πόσο έχουν θετικά αξιολογηθεί οι πληροφορίες που έχει παραθέσει σε διάφορα τοπικς. Και πάνω σε αυτό έρχεται να κολλήσει, κάτι που είχα ξαναπροτείνει στο παρελθόν, δηλαδή με κάποιο τρόπο να διακριθεί το πραγματικό "ευχαριστώ" από το "ευχαριστώ τύπου like"!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
όπως κι να μπει σε μερεικούς μια ταμπέλα πάνω από το προφιλ ότι είναι εξπερτ πχ σε κάποια πόλη, χώρα κτλ ;)

panpan

Member
όπως κι να μπει σε μερεικούς μια ταμπέλα πάνω από το προφιλ ότι είναι εξπερτ πχ σε κάποια πόλη, χώρα κτλ ;)
ποιος θα κρινει οτι ο ταδε ειναι εξπερτ σε καποια χωρα?
Λιγο δυσκολο το βρισκω.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγώ θα έλεγα να το "φάμε" αυτό το σύστημα!
Να υπάρχει μόνο στο προφίλ του κάθε χρήστη αριθμός contributions (όπως στο trip advisor) που θα βασίζεταιQ
(α)στις ταξιδιωτικές ιστορίες που έχει γράψει (άλλωστε travelstories είναι το φόρουμ) και
(β)από το πόσο έχουν θετικά αξιολογηθεί οι πληροφορίες που έχει παραθέσει σε διάφορα τοπικς. Και πάνω σε αυτό έρχεται να κολλήσει, κάτι που είχα ξαναπροτείνει στο παρελθόν, δηλαδή με κάποιο τρόπο να διακριθεί το πραγματικό "ευχαριστώ" από το "ευχαριστώ τύπου like"!
Να συμφωνησω με αυτο το τελευταιο.Δεν μπορει να μπει καποιο κουμπι τυπου like?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ποιος θα κρινει οτι ο ταδε ειναι εξπερτ σε καποια χωρα?
Λιγο δυσκολο το βρισκω.
πις οφ κεικ..ένας τρόπος αναφέρθηκε ήδη στο ποστ ν.5. από τον αριθμό των contributions κ τη θετική αξιολόγησή τους, τα ευχαριστώ πχ..
πλάκα θα χει. ήδη προαλείφομαι για expert..:haha::haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εσυ θα εισαι διπλοθεσιτης:D
Ιταλια και Κρουαζιερες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ