• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές Easyjet

paefstra

Member
Βλεπω πριν μια ωρα οτι βγηκαν τα θερινα εισιτηρια- καπου στις 70 λίρες για Λονδινο- Αθηνα. Έχω κλείσει και καλύτερη τιμή, δεν το λες και χαλια. Μεχρι να παω σπιτι να κλεισω με την ησυχια μου μην κανω κανενα λαθος, διπλασιαστηκε η τιμη. Σε μια ωρα...

jimp

Member
Βλεπω πριν μια ωρα οτι βγηκαν τα θερινα εισιτηρια- καπου στις 70 λίρες για Λονδινο- Αθηνα. Έχω κλείσει και καλύτερη τιμή, δεν το λες και χαλια. Μεχρι να παω σπιτι να κλεισω με την ησυχια μου μην κανω κανενα λαθος, διπλασιαστηκε η τιμη. Σε μια ωρα...
Είναι νωρίς ακόμα βρε, περίμενε να έρθει ο καινούριος χρόνος!

paefstra

Member
Μη δειτε ψυχαναγκαστικό ανθρωπο, αμέσως να κοροϊδέψετε....Σαν νεράκι περνάνε 9 μήνες ως το καλοκαίρι του 16, βρε

jimp

Member
Συμφωνω απολυτα! Ακους να μην εχει μπει το 16 και να ψαχνουν για το 17. Ηρεμηστε λιγο.
Μη δειτε ψυχαναγκαστικό ανθρωπο, αμέσως να κοροϊδέψετε....Σαν νεράκι περνάνε 9 μήνες ως το καλοκαίρι του 16, βρε
Βρε δεν τον λέω γι΄αυτό αλλά γιατί έχω παρατηρήσει πως πέφτουν οι τιμές για Λονδίνο κάπου εκεί, Φεβρουάριο. Εννοώ μην κλείσεις τουλάχιστον τώρα αμέσως που βγήκαν οι διαθέσιμες θέσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie