jpsih
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Χμ... δεν νομίζω ότι η ryanair θα κλέψει επιβατικό κοινό από την Alitalia. Για να πετάξεις με την Alitalia, πρέπει να είσαι τρελός μαζί της. Και αν είσαι τρελός μαζί της, δεν αναζητάς άλλη εταιρία. Και κάπου εδώ έρχεται ο Samion και με εξευτελίζει.Να δούμε εάν ο κοσμάκης που θα "κλέψει" η Ryanair, βοηθήσει να πέσει η τιμή.
Μόνο προσφορές δεν θα τις χαρακτήριζα...
Να επαναφέρει εκείνα τα 99? ευρώ μάλιστα
έχεις δίκιο. το κοινό της εταιρείας που ανέφερες δεν κοιτάει όνομα εταιρείας, μόνο τιμή.Χμ... δεν νομίζω ότι η ryanair θα κλέψει επιβατικό κοινό από την Alitalia.
μα με 99 πήγαμε πρόσφατα Ρώμη. αν παρακολουθείς το σάιτ θα είχες δει ότι τα 129 είναι η στάνταρντ τιμή. αυτό σημαίνει ότι κατά καιρούς η τιμή βγαίνει ακόμα χαμηλότερη. για τους μη πιστούς που αρέσκονται στις καθυστερήσεις ή η άνεση είναι ασήμαντος παράγοντας υπάρχουν κι άλλες εταιρείες..Μόνο προσφορές δεν θα τις χαρακτήριζα...
Να επαναφέρει εκείνα τα 99? ευρώ μάλιστα
ενώ τα 133 για Πίζα είναι πολλά. μηπως παραέχετε γίνει άπληστοι? εύκολη κ πειρατές που σας χρειάζονται..99 για Φλωρεντια...μεγαλεια!!!
Ή να θεωρείς τις τιμές της πολύ καλές, όπως εγώ, που έκλεισα κατακαλόκαιρο με 137 ευρώ!Για να πετάξεις με την Alitalia, πρέπει να είσαι τρελός μαζί της.
Ή να θεωρείς τις τιμές της πολύ καλές, όπως εγώ, που έκλεισα κατακαλόκαιρο με 137 ευρώ!
Για πού με το καλό???
ακομα και τώρα παραμένει η τιμή και για 15αύγουστο ακόμα στα 139 κ κάτω..Ρώμη φυσικά!!
Τι νόμιζες, έγραψες μια ιστορία και δε θα είχε επιρροή αυτή σε άλλα μέλη; Ζηλέψαμε, κυρία μου!!!
Θα έχω πολλές μέρες, οπότε όλο και κάπου αλλού θα πάω, αλλά δεν ξέρω ακόμα.
Ρώμη φυσικά!!
Τι νόμιζες, έγραψες μια ιστορία και δε θα είχε επιρροή αυτή σε άλλα μέλη; Ζηλέψαμε, κυρία μου!!!
Θα έχω πολλές μέρες, οπότε όλο και κάπου αλλού θα πάω, αλλά δεν ξέρω ακόμα.