• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές Air One

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Δεν υπάρχει καμμία προσφορά από Ελλάδα με την Air one. Οι τιμές είναι στα 35ε ανα σκέλος όπως πάντα:(. Τώρα το ότι κάποια εταιρεία δίνει το Milano verso Londra στα 19ε το σκέλος δεν νομίζω οτι μας ενδιαφέρει. Τέτοιες προσφορές απο πόλη σε πόλη ανα τον κόσμο υπάρχουν κάθε μέρα εκατοντάδες. Ποστάροντας λοιπόν εδώ τέτοιες προσφορές χάνονται οι προσφορές απο Ελλάδα που μας ενδιαφέρουν. Θα ήθελα και την γνώμη των υπολοίπων γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν υπάρχει καμμία προσφορά από Ελλάδα με την Air one. Οι τιμές είναι στα 35ε ανα σκέλος όπως πάντα:(. .
η χαμηλότερη τιμή ανά σκέλος για Πίζα, ήταν 51Ε κ για Βενετία 39Ε. τιμές που τις βλέπεις ακόμα για ιούλιο, σεπτ κλπ. οποια τιμή κάτω από κει θεωρείται "προσφορά"..
οι καλές όμως ήταν το 0 Ε..θα έρθουν κι αυτές..για Βενετία 2 φορές έχει βγει με 0 Ε για Ιούνιο..

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
η χαμηλότερη τιμή ανά σκέλος για Πίζα, ήταν 51Ε κ για Βενετία 39Ε. τιμές που τις βλέπεις ακόμα για ιούλιο, σεπτ κλπ
Σωστός ο Samion...αυτές είναι οι πραγματικές τιμές οπότε τα 35ε όντως είναι προσφορά. Απλά εγώ παρασύρθηκα λόγω του ότι εδω και καμμιά 20αρια μέρες σε όλα τα μέιλ δίνουν 35ε και ξέχασα τις πραγματικές:)
Εμείς όμως σαν γνήσιοι ευκαιριάδες περιμένουμε τα 0 ε που δίνουν που και που, όχι για να αγοράσουμε:haha: (λεφτά πλέον δεν υπάρχουν:p)αλλά για να έχουμε θέμα συζήτησης...
Είδα ότι το service fee πήγε 12ε απο 10ε.... Μας κλέβουν οι μακαρονάδες:)

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εγώ έκανα χρήση της προσφοράς με τα 0 ευρώ για Βενετία, πληρώνοντας μόνο τους φόρους. Τελικά δεν μπορώ να πάω. Υπάρχει περίπτωση ακυρώνοντας να μου δοθούν πίσω οι φόροι ή χρεώνει η εταιρεία ακυρωτικά οπότε θα μου βγει μία η άλλη;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Συγνώμη και όταν κλείσαμε για Πιζα πριν κανά 6μηνο με 30 ευρω πανελα δεν ήταν η χαμηλότερη προσφορά ;

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ευαγγελια γιατι ξυνεις πληγες μ αυτα τα 30αρια.....με τους ελεγκτες τι ειχαμε παθει τοτε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Συγνώμη και όταν κλείσαμε για Πιζα πριν κανά 6μηνο με 30 ευρω πανελα δεν ήταν η χαμηλότερη προσφορά ;
τώρα συζητάμε για φέτος και προφανώς για τις πτησεις που θα ξεκινήσουν. τι έγινε πέρισυ έχει περάσει στην ιστορία. και στο οφ τόπικ.:D

Εγώ έκανα χρήση της προσφοράς με τα 0 ευρώ για Βενετία, πληρώνοντας μόνο τους φόρους. Τελικά δεν μπορώ να πάω. Υπάρχει περίπτωση ακυρώνοντας να μου δοθούν πίσω οι φόροι ή χρεώνει η εταιρεία ακυρωτικά οπότε θα μου βγει μία η άλλη;
οι φόροι βεβαίως και επιστρέφονται. αφαιρείται ένα ποσό κατά περίπτωση για τα έξοδα διαχείρισης..
ας μας πει ο vlassis..πήρες κάτι πίσω?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
οι φόροι βεβαίως και επιστρέφονται. αφαιρείται ένα ποσό κατά περίπτωση για τα έξοδα διαχείρισης..
ας μας πει ο vlassis..πήρες κάτι πίσω?
Γιατί ρωτάς τον Βλασση ; Πες μας εσυ ...πήρες κάτι πίσω ;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γιατί ρωτάς τον Βλασση ; Πες μας εσυ ...πήρες κάτι πίσω ;
τώρα αν σου πω ότι ποτέ δεν κοίταξα την πιστωτική? τετοια βαρεμάρα..
αλλά σίγουρα θα μου τα έχουν επιστρέψει. έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην εταιρεία.:D
εγω απ τα 30 ευρψ του εισιτηριου ειχα παρει πισω σχεδον τα 20
δεν ξεκαθάρισες αν η ακύρωση οφειλόταν σε σένα. μια χαρά πάντως. γιατι τα 10 ούτως ή αλλως δεν επιστρεφονται, αν οφειλόταν σε σένα. και προστίθεται κ το διαχειριστικό τέλος, άρα σου χρεωσαν ελάχιστα ή κ τπτ.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
δεν ξεκαθάρισες αν η ακύρωση οφειλόταν σε σένα. μια χαρά πάντως. γιατι τα 10 ούτως ή αλλως δεν επιστρεφονται, αν οφειλόταν σε σένα. και προστίθεται κ το διαχειριστικό τέλος, άρα σου χρεωσαν ελάχιστα ή κ τπτ.[/quote]

την ακυρωση την εκανα εγω με ενα τηλεφωνημα στα γραφεια τους(με κρυα καρδια βεβαια)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom