σαιτας
Member
η χαμηλότερη τιμή ανά σκέλος για Πίζα, ήταν 51Ε κ για Βενετία 39Ε. τιμές που τις βλέπεις ακόμα για ιούλιο, σεπτ κλπ. οποια τιμή κάτω από κει θεωρείται "προσφορά"..Δεν υπάρχει καμμία προσφορά από Ελλάδα με την Air one. Οι τιμές είναι στα 35ε ανα σκέλος όπως πάντα. .
Σωστός ο Samion...αυτές είναι οι πραγματικές τιμές οπότε τα 35ε όντως είναι προσφορά. Απλά εγώ παρασύρθηκα λόγω του ότι εδω και καμμιά 20αρια μέρες σε όλα τα μέιλ δίνουν 35ε και ξέχασα τις πραγματικέςη χαμηλότερη τιμή ανά σκέλος για Πίζα, ήταν 51Ε κ για Βενετία 39Ε. τιμές που τις βλέπεις ακόμα για ιούλιο, σεπτ κλπ
τώρα συζητάμε για φέτος και προφανώς για τις πτησεις που θα ξεκινήσουν. τι έγινε πέρισυ έχει περάσει στην ιστορία. και στο οφ τόπικ.Συγνώμη και όταν κλείσαμε για Πιζα πριν κανά 6μηνο με 30 ευρω πανελα δεν ήταν η χαμηλότερη προσφορά ;
οι φόροι βεβαίως και επιστρέφονται. αφαιρείται ένα ποσό κατά περίπτωση για τα έξοδα διαχείρισης..Εγώ έκανα χρήση της προσφοράς με τα 0 ευρώ για Βενετία, πληρώνοντας μόνο τους φόρους. Τελικά δεν μπορώ να πάω. Υπάρχει περίπτωση ακυρώνοντας να μου δοθούν πίσω οι φόροι ή χρεώνει η εταιρεία ακυρωτικά οπότε θα μου βγει μία η άλλη;
Γιατί ρωτάς τον Βλασση ; Πες μας εσυ ...πήρες κάτι πίσω ;οι φόροι βεβαίως και επιστρέφονται. αφαιρείται ένα ποσό κατά περίπτωση για τα έξοδα διαχείρισης..
ας μας πει ο vlassis..πήρες κάτι πίσω?
τώρα αν σου πω ότι ποτέ δεν κοίταξα την πιστωτική? τετοια βαρεμάρα..Γιατί ρωτάς τον Βλασση ; Πες μας εσυ ...πήρες κάτι πίσω ;
δεν ξεκαθάρισες αν η ακύρωση οφειλόταν σε σένα. μια χαρά πάντως. γιατι τα 10 ούτως ή αλλως δεν επιστρεφονται, αν οφειλόταν σε σένα. και προστίθεται κ το διαχειριστικό τέλος, άρα σου χρεωσαν ελάχιστα ή κ τπτ.εγω απ τα 30 ευρψ του εισιτηριου ειχα παρει πισω σχεδον τα 20