Δεν εχω μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, οπότε κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.
Θα με ενδιέφερε να τσεκάρω κάποιες επιλεγμένες ιστοσελίδες που κατά καιρούς βγάζουν 'σχετικά' ολοκληρωμένες προσφορές ταξιδιών, όχι όμως αυτό που κατά κόρον εννοούμε στην ελλάδα ως ταξιδιωτικό πακέτο, που συνήθως σημαίνει...πούλμαν και τουρ εδώ κι εκεί.
Με ενδιαφέρει, και για ελλάδα και για εξωτερικό, με αφετηρία την ελλάδα βέβαια, να μπορώ να ελέγχω τι βγαινει σε προσφορές, ως πακέτο, είτε πακέτο εισιτηρίων αεροπορικα/ακτοπλοικα με ξενοδοχείο μαζί, είτε μόνο ξενοδοχείο-διανυκτερεύσεις, είτε καποιος αλλος συνδυασμος.
Μεχρι ωρας, τουλαχιστον σε αυτο εδω το site, εχω βρει
περι διανυκτερευσεων μονο (αντε καμια φορα και για εισητηρια), εδω
Ταξιδιωτικές Προσφορές - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
ή μονο για αεροπορικά εισητηρια εδω
Προσφορές Αεροπορικών Εταιρειών - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
Οπως το εχω στο μυαλο μου, δεν με καλυπτει ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Δηλαδη, θα με ενδιεφερε ενα πακετο
πχ. για ελλαδα-νησι, ακτοπλοικά μαζί με ξενοδοχειο ή αεροπορικά μαζί με ξενοδοχείο.
ή πχ. για εξωτερικό, αεροπορικά μαζί με ξενοδοχείο, ή σκέτο ξενοδοχείο δίχως 'πουλμαν'/ξεναγηση.
Ισως ζητω κατι που δεν υπαρχει. Ισως παλι υπαρχει, αλλα δεν ξερω που να τσεκαρω.
Εδω στο φορουμ? Σε άλλες μετα-μηχανες αναζητησης ειδικα για ταξιδια? Σε καμια περιπτωση παντως σε χιλιες μυριες μεμονωμενες σελιδες ξενοδοχειων, αεροπορικων κλπ.
Περιμενω τις συμβουλες σας να δω πως μπορω να οργανωθω!
Θα με ενδιέφερε να τσεκάρω κάποιες επιλεγμένες ιστοσελίδες που κατά καιρούς βγάζουν 'σχετικά' ολοκληρωμένες προσφορές ταξιδιών, όχι όμως αυτό που κατά κόρον εννοούμε στην ελλάδα ως ταξιδιωτικό πακέτο, που συνήθως σημαίνει...πούλμαν και τουρ εδώ κι εκεί.
Με ενδιαφέρει, και για ελλάδα και για εξωτερικό, με αφετηρία την ελλάδα βέβαια, να μπορώ να ελέγχω τι βγαινει σε προσφορές, ως πακέτο, είτε πακέτο εισιτηρίων αεροπορικα/ακτοπλοικα με ξενοδοχείο μαζί, είτε μόνο ξενοδοχείο-διανυκτερεύσεις, είτε καποιος αλλος συνδυασμος.
Μεχρι ωρας, τουλαχιστον σε αυτο εδω το site, εχω βρει
περι διανυκτερευσεων μονο (αντε καμια φορα και για εισητηρια), εδω
Ταξιδιωτικές Προσφορές - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
ή μονο για αεροπορικά εισητηρια εδω
Προσφορές Αεροπορικών Εταιρειών - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
Οπως το εχω στο μυαλο μου, δεν με καλυπτει ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Δηλαδη, θα με ενδιεφερε ενα πακετο
πχ. για ελλαδα-νησι, ακτοπλοικά μαζί με ξενοδοχειο ή αεροπορικά μαζί με ξενοδοχείο.
ή πχ. για εξωτερικό, αεροπορικά μαζί με ξενοδοχείο, ή σκέτο ξενοδοχείο δίχως 'πουλμαν'/ξεναγηση.
Ισως ζητω κατι που δεν υπαρχει. Ισως παλι υπαρχει, αλλα δεν ξερω που να τσεκαρω.
Εδω στο φορουμ? Σε άλλες μετα-μηχανες αναζητησης ειδικα για ταξιδια? Σε καμια περιπτωση παντως σε χιλιες μυριες μεμονωμενες σελιδες ξενοδοχειων, αεροπορικων κλπ.
Περιμενω τις συμβουλες σας να δω πως μπορω να οργανωθω!