• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές σε διάφορα είδη ταξιδιών - τουρισμού

cool11

Member
Δεν εχω μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, οπότε κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Θα με ενδιέφερε να τσεκάρω κάποιες επιλεγμένες ιστοσελίδες που κατά καιρούς βγάζουν 'σχετικά' ολοκληρωμένες προσφορές ταξιδιών, όχι όμως αυτό που κατά κόρον εννοούμε στην ελλάδα ως ταξιδιωτικό πακέτο, που συνήθως σημαίνει...πούλμαν και τουρ εδώ κι εκεί.
Με ενδιαφέρει, και για ελλάδα και για εξωτερικό, με αφετηρία την ελλάδα βέβαια, να μπορώ να ελέγχω τι βγαινει σε προσφορές, ως πακέτο, είτε πακέτο εισιτηρίων αεροπορικα/ακτοπλοικα με ξενοδοχείο μαζί, είτε μόνο ξενοδοχείο-διανυκτερεύσεις, είτε καποιος αλλος συνδυασμος.
Μεχρι ωρας, τουλαχιστον σε αυτο εδω το site, εχω βρει
περι διανυκτερευσεων μονο (αντε καμια φορα και για εισητηρια), εδω
Ταξιδιωτικές Προσφορές - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
ή μονο για αεροπορικά εισητηρια εδω
Προσφορές Αεροπορικών Εταιρειών - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Οπως το εχω στο μυαλο μου, δεν με καλυπτει ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Δηλαδη, θα με ενδιεφερε ενα πακετο
πχ. για ελλαδα-νησι, ακτοπλοικά μαζί με ξενοδοχειο ή αεροπορικά μαζί με ξενοδοχείο.
ή πχ. για εξωτερικό, αεροπορικά μαζί με ξενοδοχείο, ή σκέτο ξενοδοχείο δίχως 'πουλμαν'/ξεναγηση.

Ισως ζητω κατι που δεν υπαρχει. Ισως παλι υπαρχει, αλλα δεν ξερω που να τσεκαρω.
Εδω στο φορουμ? Σε άλλες μετα-μηχανες αναζητησης ειδικα για ταξιδια? Σε καμια περιπτωση παντως σε χιλιες μυριες μεμονωμενες σελιδες ξενοδοχειων, αεροπορικων κλπ.

Περιμενω τις συμβουλες σας να δω πως μπορω να οργανωθω!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε ολες τις μεγαλες μηχανες αναζητησης αεροπορικων εισιτηριων και σε ολες τις μηχανες των ιντερνετικων ταξιδιωτικων πρακτορειων και τουριστικων γραφειων θα βρεις την επιλογη flights+hotels. Επισης στις ιδιες σελιδες θα βρεις και ακτοπλοικα εισιτηρια, εισιτηρια τραινων, ενοικιασεις αυτοκινητων, εκδρομες και αλλα...
Υπαρχει λοιπον και υπαρχει παντου.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με προλαβε ο "γαμπρος ":bleh:
Το ιδιο θα ελεγα .
Επιπλεον ολα τα ταξ. πρακτορεια εχουν ατομικα πακετα ..τα εχω χρησιμοποιησει καποιες φορες ..δηλ σου κλεινουν μονο εισητηρια +χοτελ(μπορεις να συμπεριλαβεις στο ατομικο πακετο μεταφορα απο/προς αεροδρομιο και 1 ή 2 ξεναγησεις) και καποιες φορες πετυχαινουν και καλες τιμες.

cool11

Member
Επειδη δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να κοιταξω, μου δινεται μερικες απο τις σημαντικοτερες(για τους περισσοτερους) ιστοσελιδες που θα επρεπε να τσεκαρω?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

cool11

Member
Ευχαριστω για την μακροσκελη λιστα.
Οπως τα βλεπω, για να βρει κανεις μια 'προσφορα', πρεπει να χανει ωρες καθε μερα τσεκαροντας sites, πραγμα ανεφικτο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κανε εγγραφες στα sites να σου στελνουν alerts.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ευχαριστω για την μακροσκελη λιστα.
Οπως τα βλεπω, για να βρει κανεις μια 'προσφορα', πρεπει να χανει ωρες καθε μερα τσεκαροντας sites, πραγμα ανεφικτο.
Νομίζεις ρώτα κι εμάς που κοντεύουμε να πάθουμε αγκύλωση από το ποντίκι:haha:

cool11

Member
Για την παρουσα χρονικη περιοδο, θελω να εξειδικευσω την αναζητηση μου: χωρα προορισμος, η Ελβετια.

Ξερει κανεις, περα απο τα προαναφερθεντα sites , αν καποιο ταξιδιωτικο γραφειο/site/portal κλπ, βγαζει τακτικα προσφορες, ΕΙΔΙΚΑ για Ελβετια;
Τους τελευταιους μηνες κοιταζω για ελβετια, και εχω βαρεθει να βλεπω ολα τα ασχετα, και τιποτε γι αυτο που με ενδιαφερει.

Μηπως μπορειτε να με κατευθυνετε λιγο περισσοτερο εξειδικευμενα για ελβετια, που να κοιταζω, ωστε να εχει νοημα να περιμενω κατι, κι οχι να κοιταζω 'γενικως και αορίστως' για προσφορες σε αλλα σημεια του πλανητη;

cool11

Member
Για την παρουσα χρονικη περιοδο, θελω να εξειδικευσω την αναζητηση μου: χωρα προορισμος, η Ελβετια.

Ξερει κανεις, περα απο τα προαναφερθεντα sites , αν καποιο ταξιδιωτικο γραφειο/site/portal κλπ, βγαζει τακτικα προσφορες, ΕΙΔΙΚΑ για Ελβετια;
Τους τελευταιους μηνες κοιταζω για ελβετια, και εχω βαρεθει να βλεπω ολα τα ασχετα, και τιποτε γι αυτο που με ενδιαφερει.

Μηπως μπορειτε να με κατευθυνετε λιγο περισσοτερο εξειδικευμενα για ελβετια, που να κοιταζω, ωστε να εχει νοημα να περιμενω κατι, κι οχι να κοιταζω 'γενικως και αορίστως' για προσφορες σε αλλα σημεια του πλανητη;
Ζητω κατι που μαλλον δεν υπαρχει???
Ή δεν τυχαινει να ξερει κανεις?

tou dromou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
πηγαινε στο skyscanner , βρες τιμες για πτησεις ολου του μηνα, για να επιλεξεις την φτηνη, μετα αφου κλεισεις αερ/κα πηγαινε στο booking και βρες ενα ξενοδοχειο και ξεκηνα [διαβαζεις και οτι γραφτηκε στο φορουμ] και εισαι οκ

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Για Ελβετία δεν ξέρω να ειδικεύεται κάποιο πρακτορείο. Οι λύσεις σου είναι δύο. Η μπαίνεις σε κάθε σελίδα απ αυτές που σου δόθηκαν παραπάνω και προσπαθείς να βρεις αυτό που σ΄ενδιαφέρει, ή κλείνεις μόνη σου τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία όπως σου πρότεινε η tou dromou και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom