paefstra
Member
Ναι, και έκανα αίτηση για refund,αλλά σκέφτομαι να κάνω τελικά αμφισβήτηση της συναλλαγής στην κάρτα για να πάρω το ποσό πιο γρήγορα.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει από αύριο οπότε τώρα ότι και να πούμε δεν έχει και μεγάλη σημασία ε;Αχ πάνω που ειπα θα την κάνω την κουτουράδα με αφήνουν στα κρύα του λουτρού!
Εγώ αδυνατω ακόμη να καταλάβω πως ακυρώθηκαν όλα τα δρομολόγια που μέχρι προχθές υπήρχαν και έδιναν και προσφορές!Λέω να πάω αυριο στα γραφεία τους,θα με εξυπηρετήσουν ή υπάρχει πρόβλημα που το έκλεισα από το ίντερνετ?Όσο για τα ξενοδοχεία το ένα από τα τρία μου έχει ήδη κρατήσει την πρώτη νύχτα,αυτή ήταν η πολιτική τους οπότε πρέπει να δω τι γίνεται και με αυτό.Επίσης έκανα την έξυπνάδα κι έκλεισα εισητήρια με λεωφορεία,μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται με αυτά?Τα έχω ψιλοχαμένα!Βρε τι έπαθα ξημερώματα!!!
Μέσα στη νύχτα και μέσα στον πανικό σου γράφεις ανακρίβειες:Nαι μωρέ σίγουρα απλά μου'ρθε ντουβρουτζάς βραδιάτικα εκεί που ονειρευόμουν...
Απλά για όποιον ενδιαφέρεται γιατι κι άλλοι έχουν κλείσει από το φόρουμ είδα στο σάιτ τους ότι δεν υπάρχουν πια απευθείας πτήσεις,γίνονται σε συνεργασία με την Αιγαίου μέσω Ρώμης ή Κωνσταντινούπολης.Δε με πειράζει να μου το αλλάξουν απλά ελπίζω να γίνεται χωρίς χρέωση απο τη στιγμή που δεν ευθύνομαι για την αλλαγή!
εγώ δεν έκλεισα,αλλά αν μπει τσάρτερ είμαι μέσα.:xmas_lol::xmas_lol:ΥΓ. Με τόσους που έχουν κλείσει από το φόρουμ, ακόμη κι αν ακυρώσουν τελείως την πτήση, μπορεί να βάλουν κανένα τσάρτερ για τραβελστορίτικη συνάντηση στη Ρίγα τον Αύγουστο!
Επαναλαμβάνω: Η εταιρία δεν πουλάει την Αθήνα μέσω Κων/πολης. Μόνο απ' ευθείας ή μέσω Ρώμης (δες το route map της). Το ότι σου έδωσε εναλλακτική (δεν ξέρω με ποιά εταιρία) την ίδια μέρα είναι στα υπέρ της - κατά τη γνώμη μου.Η πτήση που δίνει στο σάιτ για την ημερομηνία που έκλεισα εγώ είναι μέσω Κωνσταντινούπολης!!!