travelogatos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορταριά
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Στην είσοδο δίνουν και αλεξίπτωτο.
Τι μας περάσατε πεζοναύτες.
Τι μας περάσατε πεζοναύτες.
Τι λές πάλι ρε SPROM? Ποιος σου τα λέει αυτά? Αν μια περιοχή της Αυστραλίας πλησιάζει, για τον ταξιδιώτη, την Νέα Ζηλανδία είναι η Τασμανία. Τα είδη αξιοθέατων που τραβάνε κόσμο στην Τασμανία είναι παρόμοια με αυτά που εγείρουν το ενδιαφέρον κάποιου για να πάει στη Νέα Ζηλανδία. Στη Τασμανία ο περισσότερος κόσμος πάει για τη φύση. Το ίδιο κάνει και στη Νέα Ζηλανδία. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δάση, τα εθνικά πάρκα, λίμνες, ποτάμια, ζώα, πουλιά κλτ τότε δεν αξίζει να πας ούτε στο ένα μέρος, ούτε στο άλλο. Αν σε ενδιαφέρουν τότε και τα 2 είναι πολύ καλές επιλογές.Παρεξήγησες: δεν σκοπεύω να πάω στη Νεα Ζηλανδία. Απλώς, πρόσεξα την προσφορά και σκέφτηκα να την αναρτήσω για όσους ενδιαφέρονται.
Πάντως, δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Νεα Ζηλανδια. Κατι δείχνει αυτό...
Αντίστροφα, έχω ακούσει τα καλύτερα για την Τασμανία.
Εγώ θέλω να πάω στην Αυστραλία και να περάσω στην Τασμανία. Τη Νεα Ζηλανδια δεν τη σκέφτομαι καθόλου, η αλήθεια είναι.
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι μου λένε να προτιμήσω την Τασμανία από τη Νέα Ζηλανδία, σε περίπτωση που ενδιαφέρομαι για τα βουνά και τα λαγκάδια. Δεν ενδιαφέρομαι, αλλά σκέφτομαι ότι όταν πάω στην Αυστραλία και αν έχω χρόνο να ξοδέψω-χλωμό- θα τον αφιερώσω στην Τασμανία, αντί της Νέας Ζηλανδίας, που προτιμάνε συνήθως. Οκ;Τι λές πάλι ρε SPROM? Ποιος σου τα λέει αυτά? Αν μια περιοχή της Αυστραλίας πλησιάζει, για τον ταξιδιώτη, την Νέα Ζηλανδία είναι η Τασμανία. Τα είδη αξιοθέατων που τραβάνε κόσμο στην Τασμανία είναι παρόμοια με αυτά που εγείρουν το ενδιαφέρον κάποιου για να πάει στη Νέα Ζηλανδία. Στη Τασμανία ο περισσότερος κόσμος πάει για τη φύση. Το ίδιο κάνει και στη Νέα Ζηλανδία. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δάση, τα εθνικά πάρκα, λίμνες, ποτάμια, ζώα, πουλιά κλτ τότε δεν αξίζει να πας ούτε στο ένα μέρος, ούτε στο άλλο. Αν σε ενδιαφέρουν τότε και τα 2 είναι πολύ καλές επιλογές.
Τώρα τι άκουσες άσχημο για τη ΝΖ δεν ξέρω...
Κανείς δεν μου είπε ότι η Τασμανία είναι καλύτερη από τη Νέα Ζηλανδία. Μου περιέγραψαν και τις δύο και εγώ συμπέρανα ότι μου ταιριάζει καλύτερα η Τασμανία, η οποία προσφέρει παρόμοιο αντικείμενο και θα βρίσκεται εγγύτερα στον προορισμό μου, σε σχέση με τη Νέα Ζηλανδία.SPROM με το συμπάθειο αλλά αυτοί που σου είπαν ότι η Τασμανία είναι καλύτερη από την Ν.Ζ είναι άσχετοι...