Προσφορά Air Asia για Νεα Ζηλανδια

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ρε σεις μην γράφετε σάχλες... θα πας 24 ώρες από Αθήνα - Λονδίνο και μετά με τα κάτεργα τα 340 της Air Asia στην KUL και μετά ξανά με τα δουλεμπορικά 340 στο CHC για να γλιτώσεις τι? 100? και 150?? Πάτε καλά? Ξέρετε τι σημαίνει 20 ώρες ταξίδι με την Air Asia?
Γι'αυτό έγραψα, αγαπητέ, ότι αν μιλάμε για 100 και 200 ευρώ, η προσφορά δεν είναι προσφορά. Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να διαφωνήσει. Απλώς, ποτέ δεν ξέρεις τις συνθήκες υπο τις οποιες μπορει να ταξιδευει ο καθενας.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ειπα και γώ....αργεί να βγεί απόψε ο αεροπλανολόγος!!!
εδω που τα λέμε...ετσι ειναι...η air asia ανήκει στην ασία της και ναναι καλά μια χαρα ξελασπώνει...αλλα απο τας ευρώπας ...απο που και ως πού...και με τι προσόντα??

GTS

Member
Πέστα ρε σύντροφε....αν τα 400 ήταν return τότε ναι, μπαίνω και σε ιπτάμενη γαλέρα και κάνω και κουπί στον αέρα...

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Από Λονδίνο υπάρχουν σχεδόν πάντα "προσφορές" για ΝΖ/ΑU. Απο τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχουμε δει προσφορές με Cathay Pacific στα 700-800, Royal Brunei 600-800, Malaysian 600-700, Qantas/Singapore 750-850 και Air New Zealand στα 750-800 με στάση αν θέλεις στα Cook Islands. Μέχρι και το business class της είχε βάλει σε προσφορά η Singapore (3000) και η Korean (2300). Όλα αυτά σε λίρες.

Πάντως 24ωρο ταξίδι δεν θα έκανα ποτέ σε economy, πόσο μάλλον σε λόκο.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Με Air Asia ειχα πεταξει απο Πνομ Πενχ στην Μπανγκοκ και απο Κραμπι στην Μπανγκοκ...Και τις δυο φορες εμεινα ευχαριστημενος.Πεταξα με κατι ωραια Α319 ή Α320 ολοκαινουργια καθαρα κ με αεροσυνοδους προσχαρες (κανανε κ αναγγελιες τραγουδιστα-πολυ γελιο)

Βεβαια η πτησεις ηταν μια-μιαμιση ωρα και οχι για 10 οπως συζητατε αλλα σαν εταιρεια ηταν κορυφη (εχει ανακυρηχθει και η καλυτερη lo-co της Ασιας για τρια νομιζω συνεχομενα ετη)

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Δεν είναι καν 10. Μιλάμε για 25 ώρες ταξίδι στον αέρα.

LON-KUL (12-13 ώρες)
KUL-CHC (10-12? ώρες)

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Το stop-over ποση ωρα ειναι;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Από Λονδίνο υπάρχουν σχεδόν πάντα "προσφορές" για ΝΖ/ΑU. Απο τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχουμε δει προσφορές με Cathay Pacific στα 700-800, Royal Brunei 600-800, Malaysian 600-700, Qantas/Singapore 750-850 και Air New Zealand στα 750-800 με στάση αν θέλεις στα Cook Islands. Μέχρι και το business class της είχε βάλει σε προσφορά η Singapore (3000) και η Korean (2300). Όλα αυτά σε λίρες.

Πάντως 24ωρο ταξίδι δεν θα έκανα ποτέ σε economy, πόσο μάλλον σε λόκο.
Ε, τότε καλύτερα να πετάξεις με Cathay ή Singapore. Αυτή η Air New Zealand, που είναι και στη star alliance, είναι καθόλου καλή; Δεν την ξέρω καθόλου.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εγώ είχα πετάξει με Etihad για Σϊδνευ κι από κεί Qantas ale, Air New Zealand retour. Αν βρεις προσφορά για Σίδνευ, μετά πετάνε και low cost για ΝΖ. Πρέπει όλο το πακέτο να μου ήρθε 1100?
Από Λονδίνο υπάρχουν όντως προσφορές. Αν επιλέξεις Air Asia θα πρέπει να σκεφτείς και τα εξτρά (πχ αλλαγή αεροδρομίου) γιατί πετάει από STN, μη τύχει να έχεις κακές ανταποκρίσεις οπότε πρόσθεσε στο κόστος και τη διαμονή στο Λονδίνο.
Δεν έχω πετάξει διηπειρωτική με Air Asia. Aν ισχύουν όσα έγραψαν οι προλαλήσαντες αξίζει η ταλαιπωρία για να γλυτώσω 100-200?? Επίσης να κοιτάς πιθανές προσφορές της singapore
Α και το κλου, προσωπικά δεν έκοψα φλέβες για τη ΝΖ

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Την έκανες ξεχωριστά από την Αυστραλία; Γιατί οι περισσότεροι που γνωρίζω τις συνδυάζουν και εμένα μου φαίνεται κάπως εξωφρενικό, καθώς η Αυστραλία είναι τεράστια.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Στάση μόνο στο Σίδνευ. Αλλά θα μπορούσα να κάνω και stopover στη Μελβούρνη στην επιστροφή. Είναι ταξίδι που θέλει αρκετό προγραμματισμό μήνες πριν για να βρεις καλές τιμές αεροπορικών. Αν φλέγεσαι να πας, διάβασε τη ταξιδιωτική ιστορία μου και δες σε ένα χάρτη το δρομολόγιο που κάναμε. Αν σε πείσει ότι αξίζει κάν'το (για να μη μένει απωθημένο). Προσωπικά επαναλαμβάνω με γοήτευσε η ιδέα ότι έφτασα στην άκρη του χάρτη. Δεν είδα κάτι που να με άφησε με το στόμα ανοικτό, πλην του Queentown

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Παρεξήγησες: δεν σκοπεύω να πάω στη Νεα Ζηλανδία. Απλώς, πρόσεξα την προσφορά και σκέφτηκα να την αναρτήσω για όσους ενδιαφέρονται.

Πάντως, δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Νεα Ζηλανδια. Κατι δείχνει αυτό...
Αντίστροφα, έχω ακούσει τα καλύτερα για την Τασμανία.
Εγώ θέλω να πάω στην Αυστραλία και να περάσω στην Τασμανία. Τη Νεα Ζηλανδια δεν τη σκέφτομαι καθόλου, η αλήθεια είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom