Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Εχω μια χρεωστικη καρτα που ειναι συνδεδεμένη με ενα λογαρισμο και αυτη χρησιμοποιώ για ολες τις συναλλαγες μου στο Ιντερνετ. Το "καλό" ειναι οτι αυτός ο λογαρισμος ειναι σχεδόν παντα αδειος, μεταφερω τα ποσά που χρειαζομαι απο εναν αλλο. Το "κακό" ειναι οτι χτες...εγιναν 2 προσπάθειες ανάληψης μεγάλων ποσών 1,170ε και 700.80ε και 2 επιτυχείς αναλήψεις μικρών ποσών (16.80 ) Η τραπεζα μου στελνει μήνυμα καθε φορα που γινετε κινηση... Η πρωτη σκεψη ηταν οτι καπου παρατησα την καρτα μου...αλλα ηταν τελικα μεσα στο πορτοφολι. Μετα απο επικοινωνία με τη τραπεζα... με ενημερωσαν οτι εχει γινει προσπαθεια αναληψης μετρητών των μεγαλων ποσών απο την Vueling air, απο μια αλλη που δεν συγκράτησα ονομα, και απο μια BDC με εδρα το Βερολινο που πηραν τα μικρα ποσα 16.80 και 16.80.
ΚΑΜΙΑ ...συναλλαγή δεν εχω κανει με τα δυο πρωτα site , ουτε εχω δωσει τα στοιχεια μου πχ στη Vueling για εισιτηρια ποτε!...για BDC εννοείτε πως δεν υπαρχει!!
Οπότε οπως ειπε και η τραπεζα "φαίνεται οτι ειναι απάτη" καποιος εσπασε τους κωδικους και προσπαθησε να παρει χρηματα απο την καρτα μου...Ατυχος βεβαια μιας και εγω ποτε δεν εχω χρηματα.. τα χαλαω ολα για ταξιδια προσεξτε τις καρτες ( οταν δινετε στοιχεια στο Ιντερνετ) να ειναι σνδεδεμένες με λογαριασμους που δεν εχουν χρηματα.
ΚΑΜΙΑ ...συναλλαγή δεν εχω κανει με τα δυο πρωτα site , ουτε εχω δωσει τα στοιχεια μου πχ στη Vueling για εισιτηρια ποτε!...για BDC εννοείτε πως δεν υπαρχει!!
Οπότε οπως ειπε και η τραπεζα "φαίνεται οτι ειναι απάτη" καποιος εσπασε τους κωδικους και προσπαθησε να παρει χρηματα απο την καρτα μου...Ατυχος βεβαια μιας και εγω ποτε δεν εχω χρηματα.. τα χαλαω ολα για ταξιδια προσεξτε τις καρτες ( οταν δινετε στοιχεια στο Ιντερνετ) να ειναι σνδεδεμένες με λογαριασμους που δεν εχουν χρηματα.
Last edited: