paefstra
Member
Ε, τότε ας μας πει αν έχει κάνει αμφισβήτηση της απάτης σε χρεωστική και του πιστώθηκαν πίσω τα χρήματα που του πήραν (στην Ελλάδα, panpan ). Το' χω απορία.
Παρεμπιπτόντως, όλες οι ΕθνοCASH κάποια στιγμή μετατράπηκαν αυτόματα σε χρεωστικές...Μου κλωνοποίησαν την ΑΤΜ (που δεν είναι πιστωτική/χρεωστική, είναι απλά και μόνο cashcard) και μου σήκωσαν 5.000 ευρώ στον Άγιο Δομίνικο, στον οποίο δεν είχα πάει για 2 χρόνια. Υποθέτω ότι η κλωνοποίηση έγινε σε κάποιο ΑΤΜ της Ονδούρας ή του Σαλβαδόρ, όπου και χρησιμοποίησα την κάρτα 2-3 μήνες πριν τις κουλές αναλήψεις. Η τράπεζα μου επέστρεψε όλο το ποσό (Εθνική, για να λέμε και τα ΠΟΛΥ καλά της) και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να μεταβώ στην Ελλάδα, όλα έγιναν μέσω τηλεφώνου... το οποίο πλήρωσαν αυτοί. Εξαιρετικοί πραγματικά, τους ευχαριστώ και δημόσια.
Με ανώτερο όριο ανάληψης τα 1000- 1200 ευρώ ημερησίως στις περισσότερες κάρτες ανάληψης (και της Εθνικής) θα πρέπει να έγιναν το λιγότερο πέντε αναλήψεις σε πέντε διαφορετικές μέρες. Δεν τους λες και σπίρτα στο ζήτημα του alert, αλλά αν τέλειωσε καλά το θέμα, οκ.Μου κλωνοποίησαν την ΑΤΜ (που δεν είναι πιστωτική/χρεωστική, είναι απλά και μόνο cashcard) και μου σήκωσαν 5.000 ευρώ στον Άγιο Δομίνικο,
Στην Πειραιώς πάντως, δεν το κάνουν άμεσα. Το έχω παρατηρήσει σε διάφορα περιστατικά και γνωστών μου, οι οποίοι κατάλαβαν τέτοιες προσπάθειες επειδή έχουν επιλέξει να ενημερώνονται με email κάθε φορά που χρησιμοποιείται η κάρτα τους.Με ανώτερο όριο ανάληψης τα 1000- 1200 ευρώ ημερησίως στις περισσότερες κάρτες ανάληψης (και της Εθνικής) θα πρέπει να έγιναν το λιγότερο πέντε αναλήψεις σε πέντε διαφορετικές μέρες. Δεν τους λες και σπίρτα στο ζήτημα του alert, αλλά αν τέλειωσε καλά το θέμα, οκ.
Ας πούμε στην HSBC σου τηλεφωνούν ακόμη και για λανθασμένη πληκτρολόγηση του pin την ίδια στιγμή.