dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Βρήκες εσύ πατριώτη σου και κάτι σε γαργαλάει Ψέματα;Για να πετιέσαι έτσι στο άψε – σβήσε στην Αδριανούπολη για καφέ, μάλλον κάπου εκεί κοντά θα πρέπει να μένεις._
Βρήκες εσύ πατριώτη σου και κάτι σε γαργαλάει Ψέματα;Για να πετιέσαι έτσι στο άψε – σβήσε στην Αδριανούπολη για καφέ, μάλλον κάπου εκεί κοντά θα πρέπει να μένεις._
Fotiny80 καλωσόρισες στην ομάδα μας. Το ταξίδι που σκοπεύεις να κάνεις είναι πανεύκολο και με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά. Φρόντισε να έχεις μαζί σου αλυσίδες γιατί καμιά φορά η τροχαία, κυρίως σε ορεινούς επαρχιακούς δρόμους, σε υποχρεώνει να τις φορέσεις ή σε ακινητοποιεί, εάν έχει χιονίσει πρόσφατα, έως ότου καθαρισθεί ο δρόμος. Εμένα μου συνέβη και τρόμαξα να τους πίσω ότι με μόνιμη τετρακίνηση και λάστιχα M&S δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα για την ώρα. Μόνο όταν τους έδειξα και τις αλυσίδες που είχα, μου επέτρεψαν να φύγω..........Φέτος λέω να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό πάντα με το αυτοκίνητο. Αν όλα πάνε καλά αρχές Δεκεμβρίου φεύγω για γύρο Ιταλίας.
sorry για την καθυστερηση αλλα τωρα ειδα το μηνυμα σου, σαφως και θα τα λεμε, ας ξεκινησουμε λοιπον...Πληροφοριες για οδικο ταξιδι στην Τοσκανη ψαχνω.Ξεκιναω απο Αθηνα-Πατρα-Αγκωνα....μετα???:roll:Driver01 και PAPTAS, το ότι γίνατε μέλη του γκρουπ, σημαίνει ότι είστε θιασώτες του είδους. Καλωσορίσατε λοιπόν και ελπίζω να τα λέμε από εδώ, δίνοντας και λαμβάνοντας πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν._
Αγαπητέ driver01 οι σημαντικότεροι παράγοντες, όπως ξέρεις, για τη χάραξη ενός δρομολογίου είναι ο διαθέσιμος χρόνος και η οικονομική δυνατότητα, καθ’ ότι περισσότερες διανυκτερεύσεις σημαίνουν αυξημένο κόστος, ιδίως στην Ιταλία και στις περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση. Πρωτεύοντα επίσης ρόλο έχει η προσωπική σου επιθυμία, να κινείσαι γρήγορα σε αυτοκινητόδρομους, ή να απολαμβάνεις γραφικές διαδρομές από δευτερεύοντες δρόμους. Ευχαρίστως θα σου υποδείξω μία διαδρομή εάν αναφέρεις πόσες μέρες συνολικά θα έχεις στη διάθεσή σου για την πραγματοποίηση του ταξιδιού σου. Η Τοσκάνη είναι μία αρκετά μεγάλη περιοχή και έχει πολλά αξιοθέατα. Γράψε επίσης εάν με το ταξίδι στην Τοσκάνη θα συνδυάσεις και την μετάβασή σου στην Aosta, όπως είχες αναφέρει προ ημερών σε κάποιο μήνυμά σου, αν δεν κάνω λάθος. Έχε πάντως υπ’ όψιν σου ότι η Aosta απέχει από την Pisa ας πούμε, περίπου 415 χιλιόμετρα που θα σε επιβαρύνουν και κατά την επιστροφή._....................Πληροφοριες για οδικο ταξιδι στην Τοσκανη ψαχνω.Ξεκιναω απο Αθηνα-Πατρα-Αγκωνα....μετα???:roll:
Για το καλοκαιρινό σου ταξίδι στη Βιέννη gionik υπάρχει αρκετός χρόνος για να αναφερθούμε με λεπτομέρειες. Για την ώρα θα σου αναφέρω όλες τις δυνατότητες που έχεις για μετάβαση στον τελικό προορισμό, με τις λιγότερες κατά ξηράν διανυκτερεύσεις, ώστε να διαλέξεις...........Το Καλοκαίρι θα ταξιδεύσουμε από Θεσσαλονίκη για Αυστρία (Βιέννη). Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη μια και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη τίποτα. Ποιο πλοίο προτείνετε να χρησιμοποιήσω? και ποια είναι η προτεινόμενη διαδρομή?