dmdoc
Member
Γιατί ποδήλατο;πολύ εύκολα περνάς με δικό σου αυτοκίνητο ή ταξί
Γιατί απλά με το ποδήλατο είμαι εθισμένος!!!Γιατί ποδήλατο;πολύ εύκολα περνάς με δικό σου αυτοκίνητο ή ταξί
Ο τροπος οδηγησης εγω πιστευω οτι τους εχει μεινει απο Γερμανια .Παρα πολλοι Εβριτες εχουν μεταναστευσει στη Γερμανια.Στην Ορεστιαδα δεν ειχε κανενα σχεδον φαναρι.Αυτο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση.Ναι,ο τρόπος οδήγησης θαρρώ πως είναι στα πλαίσια της βορειοελλαδίτικης θεωρίας του "χαλαρά"...αν και το θέμα διπλοπαρκάρισμα το βιώνω κι εδώ-μην σου πω ότι το'χω υιοθετήσει κιόλας...εδώ απλά είναι λίγο πιο νευρικούληδες.
Για καφέ στην Ορεστιάδα συνήθως πάμε "καφενέ",καθώς νεανίζουμε κι εμείς οι έρμοι...
Το ίδιο μου λέει και ο άντρας μου...και τώρα είναι πιο χαλαρά...στο παρελθόν υπήρχε σχεδόν πάντα τροχονόμος στις κεντρικές διαβάσεις...Ο τροπος οδηγησης εγω πιστευω οτι τους εχει μεινει απο Γερμανια .Παρα πολλοι Εβριτες εχουν μεταναστευσει στη Γερμανια.Στην Ορεστιαδα δεν ειχε κανενα σχεδον φαναρι.Αυτο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση.
Τον καιρό που έζησα στον Έβρο,δημιουργήθηκαν δεσμοί και φιλίες δυνατές,που σίγουρα θα με κάνουν να ξαναεπισκεφθώ την περιοχή.Άλλωστε οι Εβρίτες είστε ωραίοι τύποι....ελπιζω να θελεις να μας ξαναρθεις
Κατάλαβες λάθος....εχεις σχεση με την ΕΤΕ ή καταλαβα λαθος?
Και τα 2 έχουν γίνει.Απλά η περιγραφές αναφέρονται μόνο στον Β.Έβρο όπου και διέμενα.την αλλη φορα που θα ερθεις χαλαρος θα ειναι καλυτερα! αλεξ/πολη μονο καλοκαιρι και με συνδιασμο σαμοθρακη!