Προορισμος μας: Λονδινο

Maren

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Γεια σας !

Ετοιμαζομαστε για το πρωτο μας ταξιδι εξωτερικου μαζι με την μικρουλα μας κορουλα(13μηνων) .Προορισμος μας οπως εγραψα κι στον τιτλο το Λονδινο! Αναχωρουμε 2 Γεναρη.Κλεισαμε να παμε με γκρουπ λογω του μωρου ! Αν κι το ταξιδι μπορω να πω οτι το εχουμε οργανωσει απο μονοι μας μεσα απο τους χαρτες κι τα βιβλια που διαβαζουμε !
Εχω κανονισει μεσω πρακτορειου το hotel να παρεχει παρκοκρεββατο,στο αεροπλανο να υπαρχει παιδικο γευμα κι μου μενουν καποιες διευκρινησεις να κανω με την αεροπορικη εταιρεια που θα πεταξουμε.
Ενα θεμα που με απασχολει ειναι οσο αφορα την συμπεριφορα της μικρης μας στο πουλμαν..με αυτοκινητο εχουμε ταξιδεψει πολυ, χωρις να αντιμετωπισουμε καποιο προβλημα,ομως καθοταν στο ειδικο καρεκλακι κι χαζευε εξω ή κοιμοταν ή επαιζε ή ακουγε μουσικη :bleh:.Τωρα στην αγκαλια μας φοβαμαι οτι θα θελει να κατεβει ή θα γκρινιαζει ! Ελπιζω να καταλαβει οτι προκειται για μεγαλο τουτου κι να ειναι ησυχη ! Διαφορετικα..."οδηγε μια σταση εδω να κατεβουμε.." :haha:

Οποιος εχει ιδεες,γνωμες ,συμβουλες κι εμπειριες δεκτες ! :D
 
Last edited by a moderator:

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Οταν ο μικρος μου γιος ηταν 18 μηνων(σημερα ειναι 13 ετων)καναμε ενα 11ημερο ταξιδακι σε Μιλανο-Μονακο-Νικαια-Καννες-Παρισι-Γενευη-Λωζανη με πουλμαν.Περασαμε υπεροχα,δεν καταλαβαμε οτι ειχαμε παιδι μαζι μας γιατι ειχε ηδη γινει η μασκωτ του πουλμαν και τον επαιρναν απο θεση σε θεση.Το ιδιο πιστευω πως θα γινει και με το δικο σας μωρο.:)
 

Maren

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Ωραια μερη επισκεφτηκατε !! Κι μεις ετσι ελπιζουμε πως θα ειναι η μασκωτ του ταξιδιου κι θα περασουμε καλα ! Σε ευχαριστω ! :)
 
Last edited by a moderator:

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ευχομαι καλο ταξιδι.:)
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
6.004
Likes
9.683
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχομαι να πανε ολα καλα , που ετσι πιστευω τελικα οτι θα γινει..
Να περασετε καλα εσειs , η μικρη , αλλα και ολο το πουλμαν :lol:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.333
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom