Ερωτήσεις Και Αποριες Σχετικα Με Visa.

georgi d

Member
Μηνύματα
110
Likes
228
Έχω μια ερώτηση που βλέπω ότι είναι δύσκολη. Αν γίνεται θα την γράψω εδώ.
Στα ρωσικα φόρουμ από το πρωί παντού μας γράφουν κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι αλήθεια. Εδώ όπως μπόρεσα το έχω μεταφράσει.


"Σε έναν Ρώσο πολίτη στην Ελλάδα ανακλήθηκε εξ αποστάσεως η βίζα του επειδή δεν έκανε check in στο επιλεγμένο ξενοδοχείο. Ο τουρίστας δεν ξεγέλασε τους προξένους: με τη βίζα Σένγκεν που έλαβε, πέταξε στη χώρα τους για διακοπές και όχι σε άλλο κράτος της Ευρώπης. Ωστόσο, ακύρωσα την κράτηση που υπέβαλα για έγγραφα και έκανα check σε ένα ξενοδοχείο που μου άρεσε περισσότερο. 4 ημέρες μετά την έναρξη των διακοπών του, ο άνδρας βρήκε ένα περίεργο email στο γραμματοκιβώτιό του από τη διπλωματική αποστολή στη Ρωσία: «Ενημερώθηκα ότι η βίζα μου ακυρώθηκε λόγω μη συμμόρφωσης με τους σκοπούς του ταξιδιού». Τώρα σκοπεύω να αποδείξω ότι το ελληνικό προξενείο δεν το εξαπάτησα, για να μην έχω προβλήματα φεύγοντας."

Υπάρχει περίπτωση να είναι όπως τα γράφουν η απλώς είναι ένα ψέμα.
Ξέρω ότι στο Ελληνικό προξενειο του Νοβοροσισκ είναι λίγο αυστηρό όμως να πάρουν σε κάποιον τηλέφωνο από εκεί ή να του γράψουν ότι την βίζα σου εμείς την ακυρωνουμε;
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.328
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom