manelaki
Member
Νομιζω πως πρεπει να βιαστω λιγακι.... Γιατι τα Cook δε θα με περιμενουν...
Συμφωνω manelaki, νομιζω οτι πρεπει να ετοιμασουμε βαλιτσες.Νομιζω πως πρεπει να βιαστω λιγακι.... Γιατι τα Cook δε θα με περιμενουν...
Έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά.Τροπική βλάστηση, εξωτικές παραλίες και απέραντο γαλάζιο: η ειδυλλιακή ομορφιά τους δεν είναι αρκετή για να σώσει αυτούς τους πλωτούς παραδείσους που απειλούνται να χαθούν κάτω από τα νερά των ωκεανών εξαιτίας της παγκόσμιας υπερθέρμανσης και της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης.
http://www.in2life.gr/thumbnailviewer.aspx?src=Ghoramara_157986_1R4209.jpg&amid=200731&from=&to=
Τι σκέφτεται ο άνθρωπος! Πάντως σε πενήντα χρόνια του φούστη δεν θα πάμε σε κανέναν από αυτούς τους προορισμούς?Έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά.
Στην προκειμένη, 10 λιγότεροι προορισμοί που αν υπάρχουν θα θέλω να πάω. Αν εξαφανιστούν, δε θα μπορώ!!
Kι εγω αυτο λεω! Με πιανω πολλες φορες να θεωρω δεδομενα καποια ταξιδια κι ανυσηχω μην απογοητευτω...Τι σκέφτεται ο άνθρωπος! Πάντως σε πενήντα χρόνια του φούστη δεν θα πάμε σε κανέναν από αυτούς τους προορισμούς?