• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προορισμοί υπό... εξαφάνιση

manelaki

Member
Νομιζω πως πρεπει να βιαστω λιγακι.... Γιατι τα Cook δε θα με περιμενουν...

_antonis_

Member
Τροπική βλάστηση, εξωτικές παραλίες και απέραντο γαλάζιο: η ειδυλλιακή ομορφιά τους δεν είναι αρκετή για να σώσει αυτούς τους πλωτούς παραδείσους που απειλούνται να χαθούν κάτω από τα νερά των ωκεανών εξαιτίας της παγκόσμιας υπερθέρμανσης και της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης.
http://www.in2life.gr/thumbnailviewer.aspx?src=Ghoramara_157986_1R4209.jpg&amid=200731&from=&to=
Έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά.
Στην προκειμένη, 10 λιγότεροι προορισμοί που αν υπάρχουν θα θέλω να πάω. Αν εξαφανιστούν, δε θα μπορώ!! :D

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά.
Στην προκειμένη, 10 λιγότεροι προορισμοί που αν υπάρχουν θα θέλω να πάω. Αν εξαφανιστούν, δε θα μπορώ!! :D
Τι σκέφτεται ο άνθρωπος! Πάντως σε πενήντα χρόνια του φούστη δεν θα πάμε σε κανέναν από αυτούς τους προορισμούς?

manelaki

Member
Τι σκέφτεται ο άνθρωπος! Πάντως σε πενήντα χρόνια του φούστη δεν θα πάμε σε κανέναν από αυτούς τους προορισμούς?
Kι εγω αυτο λεω! Με πιανω πολλες φορες να θεωρω δεδομενα καποια ταξιδια κι ανυσηχω μην απογοητευτω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom