Χμμ, εμείς πετάξαμε και με Volaris, και με Aeromexico και με Viva Aerobus, μία πτήση με την κάθε εταιρεία.Καλησπέρα.
Έχει κανείς εμπειρία με τις αερογραμμές του Μεξικού; ποια έχετε χρησιμοποιήσει και θεωρείτε αξιόπιστη γενικά;
Επιπλέον, βλέπω οτι η 1 απ τις 3 αεροπορικές που πραγματοποιεί πτήσεις στο εσωτερικό του (aeromexico) χρησιμοποιει τα 737-max 8 και με φοβίζει επιπλέον μετά τα περιστατικά που είχαν προηγηθεί.
Ευχαριστώ
Όλες καλές ήταν. Έχω κάνει δεκάδες πτήσεις και δεν είχα πρόβλημα με καμία, θα πρότεινα τη φτηνότερη και αυτή που σε βολέυουν περισσότερο οι ώρες. Εντάξει, η aeromexico μου έδινε και μίλια με τη συμμαχία στην οποία είναι και η AirFrance, αλλά αυτό δεν αφορά όλους. Γενικά δε θα έσκαγα με το με ποια αεροπορική θα πετούσα, αδιάφορο είναι για μένα, όλες σε πάνε από το Α στο Β.Ποια θα πρότεινες και για ποιους λόγους;
Εχω εγω… δεν θα σου προτεινα με τιποτα την Viva… ΤΡΑΓΙΚΗ… μας εστειλε 3 μερες πριν πεταξουμε μειλ που μας ενημερωνε οτι η πτηση μας ακυρωθηκε και ειτε μπορουσαμε να αλλαξουμε ημερομηνια ειτε να μας επιστραφουν τα χρηματα μας. Στα τηλεφωνα δεν απαντησαν ΠΟΤΕ, σε μειλ που τους στειλαμε επισης… εν ολιγοις δεν μας εδιναν πισω τα χρηματα μας και αναγκαστηκαμε να κανουμε αμφισβητηση συναλλαγης μεσω της Τραπεζας…Καλησπέρα.
Έχει κανείς εμπειρία με τις αερογραμμές του Μεξικού; ποια έχετε χρησιμοποιήσει και θεωρείτε αξιόπιστη γενικά;
Επιπλέον, βλέπω οτι η 1 απ τις 3 αεροπορικές που πραγματοποιεί πτήσεις στο εσωτερικό του (aeromexico) χρησιμοποιει τα 737-max 8 και με φοβίζει επιπλέον μετά τα περιστατικά που είχαν προηγηθεί.
Ευχαριστώ
Και collectivos και λεωφορεία υπαρχουν, χρησιμοποιησα πολλα, αλλά ειναι λιγες οι μέρες οπότε πιστεύω το αυτοκίνητο θα σας λύσει τα χέρια.. Μπορεί να καταφέρετε να δείτε και τα διπλάσια στην κυριολεξια με αμαξι απο οτι θα βλέπατε χωρίς πραγματικά.. Αυτο βέβαια αν αποφασίσετε να κινηθείτε σε ολη τη χερσόνησο του Γιουκαταν.. Αν επιλεξετε να επισκεφτειτε μόνο την το Γιουκαταν State ή αν θέλετε να αράξετε κυρίως στα θερετρα της Quintana Roo τότε θα έλεγα δεν ειναι απαραίτητο..Αρχίζω σιγά σιγά να οργανώνω το Μεξικό. Και έχω μερικές ερωτήσεις.
1. Προσγειωνόμαστε Cancun 17:55 τι ώρα πιστεύετε θα έχουμε ξεμπερδέψει απο έλεγχο και βαλίτσες?
2. Θα είμαστε 2 άτομα, και θα μείνουμε 8 ημέρες (10-18/05). Θα κάνουμε έναν γύρο του Yucatan στα πιο σημαντικά αξιοθέατα. Αξίζει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο? Στα προηγούμενα 2 τάξιδια μου (Περού, Κούβα) κινηθήκα με collectivos και λεωφορεία. Μιλάω αρκετά καλά ισπανικά.
Αρχίζω σιγά σιγά να οργανώνω το Μεξικό. Και έχω μερικές ερωτήσεις.
1. Προσγειωνόμαστε Cancun 17:55 τι ώρα πιστεύετε θα έχουμε ξεμπερδέψει απο έλεγχο και βαλίτσες?
Μου έχει τύχει να ξεμπερδέψω σε 40 λεπτά, έχει τύχει να έχει και τεράστια ουρά στα διαβατήρια και να κάνω μιάμιση ώρα.1. Προσγειωνόμαστε Cancun 17:55 τι ώρα πιστεύετε θα έχουμε ξεμπερδέψει απο έλεγχο και βαλίτσες?
Δεν είχα ποτέ μου αυτοκίνητο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πάω και στα πιο απόμερα αρχαιολογικά μνημεία (παίζει να έχω πάει σε πάνω από 50 στη χερσόνησο). Πολύ καλές συγκοινωνίες, με αξιόπιστα σάιτ και τουλάχιστον τις εποχές που έχω πάι (όλες εκτός από καλοκαίρι) ποτέ δε χρειάστηκε να κλείσω εκ των προτέρων. Γενικώς οι συγκοινωνίες τους φυσάνε, πολύ οργανωμένοι.2. Θα είμαστε 2 άτομα, και θα μείνουμε 8 ημέρες (10-18/05). Θα κάνουμε έναν γύρο του Yucatan στα πιο σημαντικά αξιοθέατα. Αξίζει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο? Στα προηγούμενα 2 τάξιδια μου (Περού, Κούβα) κινηθήκα με collectivos και λεωφορεία. Μιλάω αρκετά καλά ισπανικά.
Δεν έχω βγάλει ακόμα τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε. Προτεραιότητα θα είναι, φύση (cenotes, snorkelling, κτλ.), αρχαιολογικοί χώροι, και θα ήθελα να δω μια εκ των Merida ή Valladolid.Και collectivos και λεωφορεία υπαρχουν, χρησιμοποιησα πολλα, αλλά ειναι λιγες οι μέρες οπότε πιστεύω το αυτοκίνητο θα σας λύσει τα χέρια.. Μπορεί να καταφέρετε να δείτε και τα διπλάσια στην κυριολεξια με αμαξι απο οτι θα βλέπατε χωρίς πραγματικά.. Αυτο βέβαια αν αποφασίσετε να κινηθείτε σε ολη τη χερσόνησο του Γιουκαταν.. Αν επιλεξετε να επισκεφτειτε μόνο την το Γιουκαταν State ή αν θέλετε να αράξετε κυρίως στα θερετρα της Quintana Roo τότε θα έλεγα δεν ειναι απαραίτητο..