KonstantinosAlyona
Member
Απίστευτες τιμές.. θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως βρω κάτι περισσότερο συμφέρον! Ήδη η turkish έφτασε στα 810. Και τα τσεκαρα κι από άλλους υπολογιστές. Εσείς πήγατε με τη μισή τιμή!
Εμεις τα βγάλαμε παρακολουθώντας το Fly4free, να έχεις υπόψη. Κατόπιν μπήκα στο σάιτ της Tap και τα έβγαλα από εκεί. Αλλά ήμασταν γενικά ευέλικτοι στις ημερομηνίες, γι' αυτό και αφήσαμε και δύο 24ωρα layover στην Βαρκελώνη και τη ΛισαβόναΑπίστευτες τιμές.. θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως βρω κάτι περισσότερο συμφέρον! Ήδη η turkish έφτασε στα 810. Και τα τσεκαρα κι από άλλους υπολογιστές. Εσείς πήγατε με τη μισή τιμή!
Δεν το ήξερα αυτό το site για να είμαι ειλικρινής. Τώρα μπήκα και το βλέπω. Ελπίζω κάτι να βρούμε! Και πάλι ευχαριστώ όλους!Εμεις τα βγάλαμε παρακολουθώντας το Fly4free, να έχεις υπόψη. Κατόπιν μπήκα στο σάιτ της Tap και τα έβγαλα από εκεί. Αλλά ήμασταν γενικά ευέλικτοι στις ημερομηνίες, γι' αυτό και αφήσαμε και δύο 24ωρα layover στην Βαρκελώνη και τη Λισαβόνα
Από πού ξεκινάς;Εγω σημερα εκλεισα εισιτηρια για Μεξικο απευθειας απο την KLM 701ευρω με αποσκευες για την αλλη εβδομαδα και επιστροφη αρχες Μαη.
Αθηνα με 1 σταση αμστερνταμΑπό πού ξεκινάς;
Πολύ τσιμέντο, μακριά από τα πιο πρωτοκλασάτα χάιλάιτς, κακή φήμη λόγω οργανωμένου εγκλήματος (αν κι αυτά είναι πολύ τραβηγμένα, ως τουρίστας σπάνια έχεις θέματα στο Μεξικό). Ελαφρώς ξεπεσμένος προορισμός, σαν από άλλη δεκαετία. Όχι για πέταμα πάντως. Βασικά τίποτε δεν είναι για πέταμα στο Μεξικό, μα τίποτε απολύτως.Καλησπερα σε όλους . Έχω διαβασει κάθε πληροφορία από την 1η σελίδα . Η ερώτηση μου είναι γιατί η ακαπουλκο δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα ;;; Είναι η ασφάλεια η είναι τουριστικό χωρίς ενδιαφέρον ;
Καλησπερα σε όλους . Έχω διαβασει κάθε πληροφορία από την 1η σελίδα . Η ερώτηση μου είναι γιατί η ακαπουλκο δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα ;;; Είναι η ασφάλεια η είναι τουριστικό χωρίς ενδιαφέρον ;
[
Σημερα βγηκα με μια Μεξικανα για πρωινο και την ρωτησα για το Ακαπουλκο αν αξιζει να παω και μου ειπε οτι ειναι ασχημη πολη και με εγκληματικοτητα.Γενικα ο κοσμος ειναι ωραιος οπως και στην Νοτιο Αμερικη.