• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προβλημα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όταν λες δεν ανοίγει τι κάνει; όταν πατάς το λινκ που σου έδωσα παραπάνω τι κάνει ;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
βλέπω την ειδοποίηση 2 μηνύματα,πιο κάτω λέει προσωπικά μηνύματα σε φάκελο με το βελάκι κάτω,εισερχόμενα...3 (2 σήμερα)1 χθες,αλλά ότι και να πατήσω δεν ανοίγει,δεν διαβάζω τα 2 σημερινά,
τι να πω δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει:roll:,η είχα πατήσει κάτι χθες και μπλόκαρε

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάνε μου σε παρακαλώ τη χάρη και κάνε κλικ σε ΑΥΤΟ ΕΔΩ το λινκ. Θα πρέπει να σε πάει απευθείας στο inbox σου όπου θα δεις και τα μηνύματα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
αρκετά ζαλιστήκαμε:roll:το πρόβλημα είναι το ίδιο..,σε ζάλισα κι εσένα.
Ευτυχώς μέσω του αρχείου ως XML τα διαβάζω προς το παρόν,άλλη λύση δε βρήκα,αργότερα το βράδυ θα δώ πάλι τι γίνεται

panpan

Member
ενω ειχα 4 μυνηματα ξαφνικα ειχαν χαθει αλλα τωρα το απογευμα που συνδεθηκα
υπηρχαν παλι ,τελος καλο._

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά το πρόβλημα παραμένει...και με την καινούργια σελίδα βλέπω πάνω πάνω ειδοποίηση 5 μηνύματα..κάνω κλίκ,μου λέει μη αναγνωσμένα 5,κλίκ και ΔΕΝ τα εμφανίζει απλά μου ανοίγει τη σελίδα που λέει έχω 5 μηνύματα σε φάκελο εισερχόμενα:(

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Δεν μου ανοιγουν τα προσωπικα μηνυματα.
αφεντικα βοηθεια......

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι εννοείς δε σου ανοίγουν; πατάς το κουμπί προσωπικά μηνύματα και τι κάνει; Δοκίμασες να το πατήσεις από τη μπάρα κάτω κάτω; (είναι το εικονίδιο με το φάκελο)

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Δεν ανοιγει με κανεναν τροπο,δοκιμασα ολα τα κουμπακια με ενδειξη pm.

Dafni

Member
και γω έχω προβληματάκι με την αναγνωση προσωπικου μηνυματος...το ίδιο ακριβώς με τη romantic woman...βγαζει την ειδοποιηση αλλά δεν ανοιγει ...όταν μπαινω στο inbox από τη μπάρα κάτω δεν εμφανίζεται να υπαρχει νέο μηνυμα(τα παλιά κανονικά)ενώ η ένδειξη "ειδοποιησεις :1"συνεχίζει να υπάρχει ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα