Προβλημα με booking

paefstra

Member
Με ιδιωτη που εκλεισα τωρα τελευταια μεσω μπουκινγκ το οποιο ηταν μια τρωγλη κ ενω εστειλα φωτογραφιες του παραπηγματος που μειναμε,αρνουνται να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω,το καταλυμα της ΔΕΝ το εχουν αφαιρεσει απο τη πλατφορμα κ ενω αφησα αρνητικη κριτικη ειχε το θρασος η hostess να μου απαντησει λεγοντας ΤΑ ψεματα και ενω ξαναπηρα τη μπουκινγκ να τους πω να την διαγραψουν κ συμφωνησαν,μετα μου βγαλαν γλωσσα οτι δε γινετε να σβηστει!!!οποτε πλεον απο μπουκινγκ ΜΟΝΟ κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ξενοδοχεια διαμονη...προτιμω χιλιες φορες να κλεινω airbnb σε ιδιωτη που κ για 1 τριχα αν βρεις σου δινουν τα λεφτα σου πισω κ τρωνε κ μπαν
Σε αυτο με τους κοριους εβαλα φωτογραφιες στην αξιολογηση, με εγραψαν κανονικα, δεν πηρα ποτε πισω τα λεφτα και εξακολουθει να εχει αξιολογηση 8,5 γιατι καποτε δεν ειχε κοριους και ηταν καλο (ενω παρα πολλοι τωρα εχουν ποσταρει τις φωτογραφιες απο τα σεντονια με τα εντομα τελευταια).
Παντα ξενοδοχεια η B&B απο τοτε.

paefstra

Member
@Nikos86 δεν το ηξερα οτι ο προηγουμενος πληρωνει τη διαφορα. Εν παση περιπτωσει περαν της αναστατωσης που ευτυχως δεν εγινε μερικες πριν την αναχωρηση εγω τη δουλεια μου με την booking την εκανα υποδειγματικα. Και αυτο δεν το λεω επειδη με πηγανε σε ενα σημαντικα ακριβοτερο καταλυμα. Ουτως η αλλως ολη την ωρα εξω θα ειμαι.
Πρωτα παρε τα επιπλεον λεφτα και μετα πες "υποδειγματικα", γνωμη μου.

AlexFocus

Member
@paefstra δε νομιζω ολοκληρη μπουκινγκ να μου την κανει αλα Κοσκωτας. Εχει ακουστει ποτε σε τετοια περιπτωση σαν τη δικη μου να μην πληρωσε η μπουκινγκ;

maria91

Member
Απο περιέργεια, είχε άλλες αντίστοιχες κριτικές?
Βεβαιως!αρχικα ολες τις οι κριτικες εχουν παραπονα οτι δεν εχει καλο στρωμα...η βρυση του νιπτηρα ετρεχε επισης το χαν γραψει αρκετοι...εγω προσθεσα απλως τις μπριζες που ηταν στον αερα,που ειχε ηδη γραφτει απο αλλον εναν και τη κασα της πορτα του μπανιου οπου ανοιγοντας την πηγε να μου πεσει στο κεφαλι γιατι προφανως δεν εχει μπει σωστα!!!ειναι μιση στο τοιχο μιση στον αερα!!πατωμα ξυλινο σπασμενο,ταβανια ξυλωμενα κ ολα με φωτογραφιες κ σε case με τη μπουκινγκ κ σε κριτικη...η απαντηση της????οτι λεω ψεματα,τα εσπασα εγω(γιατι πηγα διακοπες κ ειπα ας ξυλωσω μια πορτα)κ οτι της εκλεψα τα χριστουγεννιατικα στολιδια!!!μιλαμε για delulu! :haha: :suicide:

maria91

Member
Σε αυτο με τους κοριους εβαλα φωτογραφιες στην αξιολογηση, με εγραψαν κανονικα, δεν πηρα ποτε πισω τα λεφτα και εξακολουθει να εχει αξιολογηση 8,5 γιατι καποτε δεν ειχε κοριους και ηταν καλο (ενω παρα πολλοι τωρα εχουν ποσταρει τις φωτογραφιες απο τα σεντονια με τα εντομα τελευταια).
Ευτυχως η κρατηση ηταν του 50ευρου αλλιως δε ξερω κ εγω τι θα ειχα κανει απλα εκνευριστηκα γιατι προσπαθει να βγει απο πανω κ επειδη πληρωσαμε με μετρητα προσπαθησε να μας φαει κ τα ρεστα!κ σ αυτην η αξιολογηση ειναι 8.9 εγω της εχω κανει μονο τη ζημια κ συνεχιζουν κ της βαζουν καλη βαθμολογια λογω οτι ειναι τερμα κεντρικα...τι να πω....

paefstra

Member
@paefstra δε νομιζω ολοκληρη μπουκινγκ να μου την κανει αλα Κοσκωτας. Εχει ακουστει ποτε σε τετοια περιπτωση σαν τη δικη μου να μην πληρωσε η μπουκινγκ;
Μου ειχε τυχει ακριβως το ιδιο στη Σιενα, καλυψαν τη διαφορα για να μεινουμε σε Παλατσο. Δεν ξεγελαει αλλα μεχρι να τα παρεις η υποθεση ειναι ανοικτη :)

varioAthens

Member
Τωρα χτυπησες ευαισθητο σημειο με τους κορέους! Πες μου σε παρακαλω: τους εντοπισες πριν κοιμηθεις ή κοιμηθηκατε αγκαλιτσα και τους εφερες και Ελλαδα;;;;;

paefstra

Member
Τωρα χτυπησες ευαισθητο σημειο με τους κορέους! Πες μου σε παρακαλω: τους εντοπισες πριν κοιμηθεις ή κοιμηθηκατε αγκαλιτσα και τους εφερες και Ελλαδα;;;;;
Πριν κοιμηθω. Την βγαλαμε ολη νυχτα στο μπαλκονι. Τα πραγματα που δεν πλενοντουσαν με ζεστο νερο μπηκαν σε αεροστεγεις σακουλες για 3 μηνες να μη φερω σπιτι τιποτε. Και δεν εφερα.
Ολη νυχτα μιλουσα με booking. Η booking ελεγε μονο "λυπαμαι που σας συμβαινει αυτο, ουτε αλλο ξενοδοχειο ουτε τιποτε. Μου ειπαν να ζητησω τα λεφτα απο τη host. Πηρα το 3ο το μακρυτερο. Η booking ξαναλυπηθηκε που μου συμβαινει ολο αυτο και τελος της ιστοριας.

Last edited:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Θα τα πάρεις, μην ανυσηχείς. Απλά με το που θα τελειώσει η κράτηση στείλε στην booking την απόδειξη πληρωμής του νέου καταλύματος και θα σου πιστώσουν πολύ γρήγορα τα χρήματα στην κάρτα σου. Μου έχει συμβεί ήδη 2 φορές τα τελευταία 6-7 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Την 2η φορά ήταν και σε μένα στη Ρώμη με σχεδόν 3πλάσια τιμή στο καινούργιο κατάλυμα και μου τα πλήρωσαν μέχρι σεντ.

varioAthens

Member
Πριν κοιμηθω. Την βγαλαμε ολη νυχτα στο μπαλκονι. Τα πραγματα που δεν πλενοντουσαν με ζεστο νερο μπηκαν σε αεροστεγεις σακουλες για 3 μηνες να μη φερω σπιτι τιποτε. Και δεν εφερα.
Ολη νυχτα μιλουσα με booking. Η booking ελεγε μονο "λυπαμαι που σας συμβαινει αυτο, ουτε αλλο ξενοδοχειο ουτε τιποτε. Μου ειπαν να ζητησω τα λεφτα απο τη host. Πηρα το 3ο το μακρυτερο. Η booking ξαναλυπηθηκε που μου συμβαινει ολο αυτο και τελος της ιστοριας.
Αρα ψαχνουμε στρωματα ΠΡΙΝ τον υπνο... new fear unlocked

AlexFocus

Member
@gkalla μου ανεφεραν οτι απο τη στιγμη που πληρωσα μεσω booking δε χρειαζεται αποδειξη. Θα χρειαζονταν αποδειξη αν δεν πληρωνα μεσω booking.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830