paschalis73
New Member
Καλησπερα και αποα μενα στο forum. Εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας. Εκλεισα για μια φιλη πρωτη φορα με Ryanair και δημιουργηθηκε το εξης προβλημα.Εκλεισα αεροπορικο Θεσ/νικη για Παφο, εκανα ολη τη διαδικασια που προβλεπεται.Μετα μου ηρθε το επιβεβαιωτικο Mail. Το θεμα ειναι οτι το mail οπως βλεπετε παρακατω παρολο που εχει το reservation number στα στοιχεια παρακατω δεν γραφει πουθενα την πτηση και στα λεφτα ολα ειναι μηδενικα.Μπηκα στην καρτα μου σημερα (visa alpabank) και δεν εχει χρεωθει τιποτα. Επισης προσπαθω να μπω με το reservation number στο manage my booking στο online-check in και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρισκει τιποτα με αυτο το reser.number. Εχει συμβει αυτο σε κανεναν? γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εχει γινει η κρατηση. Πιστευω οτι μαλλον δεν εγινε? Τι με συμβουλευετε να κανω? Υπαρχει κανενα mail να τους στειλω το προβλημα? Σαν πρωτη σκεψη λεω να περιμενω καμια 2-3 μερες να δω αν θα μου χρεωσουν την καρτα και μετα να ξανακανω..
Σας Παραθετω την αρχη απο το επιβεβαιωτικο mail:
THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIR
Please do not reply to this e-mail.
YOUR RESERVATION NUMBER IS: .......(το εχω σβησει εγω)
IN ORDER TO TRAVEL YOU ARE REQUIRED TO CHECK-IN ONLINE AND PRESENT AT THE AIRPORT YOUR ONLINE BOARDING PASS AND VALID ACCEPTED TRAVEL DOCUMENT, PASSENGERS WHO DO NOT PRESENT A BOARDING PASS AT THE AIRPORT WILL BE CHARGED A RE-ISSUE FEE OF EUR60/GBP60(each boarding pass must be printed and presented on an individual A4 page).
Passengers can check-in online from 15 days up to 4 hours before each scheduled flight departure time.
ITINERARY/RECEIPT - All times are local.
PASSENGERS
PAYMENT DETAILS
*********0.00 Total Fare
*********0.00 Taxes, Fees & Charges
*********0.00 Total Paid
Σας Παραθετω την αρχη απο το επιβεβαιωτικο mail:
THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIR
Please do not reply to this e-mail.
YOUR RESERVATION NUMBER IS: .......(το εχω σβησει εγω)
IN ORDER TO TRAVEL YOU ARE REQUIRED TO CHECK-IN ONLINE AND PRESENT AT THE AIRPORT YOUR ONLINE BOARDING PASS AND VALID ACCEPTED TRAVEL DOCUMENT, PASSENGERS WHO DO NOT PRESENT A BOARDING PASS AT THE AIRPORT WILL BE CHARGED A RE-ISSUE FEE OF EUR60/GBP60(each boarding pass must be printed and presented on an individual A4 page).
Passengers can check-in online from 15 days up to 4 hours before each scheduled flight departure time.
ITINERARY/RECEIPT - All times are local.
PASSENGERS
PAYMENT DETAILS
*********0.00 Total Fare
*********0.00 Taxes, Fees & Charges
*********0.00 Total Paid