Σας ευχαριστώ για τη άμμεση απάντηση!Γιατί θες να πάρεις βίζα? Αν δικαιούσαι να ταξιδέψεις με το visa waiver και παρόλα αυτά κάνεις αίτηση για βίζα, η πιθανότητα η βίζα να εγκριθεί είναι πολύ μικρή. Και όταν απορριφθεί η βίζα, μπορεί μετά να μην μπορείς να ταξιδέψεις ούτε με το visa waiver.
Όσο για το λόγο άρνησης - συνήθως είναι πάνω στο Immigration and Nationality Act (INA) 214(b) διότι δεν έχεις αποδείξει ότι δεν έχεις μη μεταναστευτική πρόθεση. (Δες Visa Denials)
Θα πρότεινα να μην κάνεις αίτηση για βίζα καθόλου.
αφου εχεις ήδη παει 2 φορές Αμερική και δεν εμεινες και εχεις και 3 παιδια γιατι να μην σου δωσουν βιζα ;Σας ευχαριστώ για τη άμμεση απάντηση!
μάλλον δεν έγινα σαφής έχω ήδη κάνει την αίτηση και έχω κλείσει ραντεβού για interview στις 25/11
πως μπορώ να αποδείξω πως πάω για ταξίδι αναψυχής?? (σωματικής και ψυχικής με 3 παιδιά η αλήθεια είναι) αφήνω 3 παιδιά πίσω, άλλωστε θέλω να πάω πραγματικά για 10 μέρες δεν μπορώ και περισσότερες ακόμα και αν ήθελα!
Εννοείτε πως ενω μπορούσα μέσω του ESTA να φύγω για λίγες μέρες το γεγονός οτι ζητάω βίζα είναι καχύποπτό? (πραγματικά το βρήκα ως πιο σωστό απο το ESTA αλλά μάλλον τώρα νιώθω οτι έκανα λάθος κίνηση)
επίσης μήπως είναι αρνητικό το γεγονός οτι έχω αδέλφια εκεί? ετεροθαλή μεν αλλά ειναι αδέρφια μου!
Φυσικά και το έχω το παλιό (δυστηχώς δεν έχω το παλιότερο γιατί ήμουν ανήλικη και δεν ξέρω κάν που βρίσκεται )αφου εχεις ήδη παει 2 φορές Αμερική και δεν εμεινες και εχεις και 3 παιδια γιατι να μην σου δωσουν βιζα ;
απλως θα ηταν πιο ευκολο να πηγαινες με ESTA .
Αν σε ρωτησουν πες οτι δεν ειχες παρει ειδηση ότι τωρα υπαρχει το esta
και τονισε οτι ήδη εχεις παρει δυο φορες εως τωρα ...Αν εχεις κρατησει και το παλιό διαβατηριο που φαινεται η βιζα του 1997 ακομα καλίτερα ,πάρτο μαζι σου καλου κακου ....
πάρε μαζι σου ότι νομιζεις οτι μπορει να βοηθησει , αλλά μην ανησυχεις , την πρωτη φορά που ζητησα βίζα , δουλευα μόνο 6 μηνες , δεν είχα καταθεσεις ή ακινητα δηλ. τιποτα θετικό αλλά ανεφερα οτι εχω 1 παιδι μου την εδωσαν πολυ ευκολα , φαντασου εσυ με 3 παιδια και ηδη με βιζα 10ετιας που δεν "εκμεταλεύτηκες" .......Φυσικά και το έχω το παλιό (δυστηχώς δεν έχω το παλιότερο γιατί ήμουν ανήλικη και δεν ξέρω κάν που βρίσκεται )
Βασικά ο σύζυγος με τσίτωσε με το θέμα πολύ γιατί τώρα ειδικά τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα όλοι είναι "όπου φύγει ..φύγει" (παλιότερα δεν ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα νομίζω) και φαντάζομαι πως χώρες όπως οι Η.Π.Α θα έχουν θέμα μετανάστευσης, αλλά νιώθω οτι θα με πάρει και μένα η μπάλα μόνο και μόνο λόγω της κρίσης που επικρατεί..και με πιάνει το παράπονο γιατί πραγματικά θέλω να πάω για λίγο, να ξεκουραστώ αλλάζοντας παραστάσεις με δικούς μου ανθρώπους που έχω να δώ εδώ και 5 χρόνια..
σαν χαρτιά τι άλλο θα ήταν σωστό να πάρω μαζί μου? εκτός απο αυτά που ζητάνε, ίσως το καταστατικό της εταιρείας μας? ή μια φορολογική ενημερώτητα? έχω στεναχωρηθεί με όλο αυτό και ξεκίνησε με τοσο ενθουσιασμό!!
σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
ας σκάσω ένα χαμόγελο, λοιπόν γιατί έχω σκάσει απο το άνχος! σ'ευχαριστώ θα πάρω ότι μπορώ, και ότι δείχνει πως δεν έχω ανάγκη μετανάστευσης αλλά ξεκούρασης.. ελπίζω να το καταλάβουν και να μην με παιδέψουν πολυ!πάρε μαζι σου ότι νομιζεις οτι μπορει να βοηθησει , αλλά μην ανησυχεις , την πρωτη φορά που ζητησα βίζα , δουλευα μόνο 6 μηνες , δεν είχα καταθεσεις ή ακινητα δηλ. τιποτα θετικό αλλά ανεφερα οτι εχω 1 παιδι μου την εδωσαν πολυ ευκολα , φαντασου εσυ με 3 παιδια και ηδη με βιζα 10ετιας που δεν "εκμεταλεύτηκες" .......
Έκανες αίτηση για βίζα αφού η ελλάδα μπήκε στο visa-waiver? Τα πράγματα για την έκδοση τουριστικής βίζας έχουν αλλάξει σημαντικά από τότε που η ελλάδα μπήκε στο visa waiver.πάρε μαζι σου ότι νομιζεις οτι μπορει να βοηθησει , αλλά μην ανησυχεις , την πρωτη φορά που ζητησα βίζα , δουλευα μόνο 6 μηνες , δεν είχα καταθεσεις ή ακινητα δηλ. τιποτα θετικό αλλά ανεφερα οτι εχω 1 παιδι μου την εδωσαν πολυ ευκολα , φαντασου εσυ με 3 παιδια και ηδη με βιζα 10ετιας που δεν "εκμεταλεύτηκες" .......
Φαντάζομαι, πως εννοείτε οτι έχουν γίνει πιο σκληρά;Έκανες αίτηση για βίζα αφού η ελλάδα μπήκε στο visa-waiver? Τα πράγματα για την έκδοση τουριστικής βίζας έχουν αλλάξει σημαντικά από τότε που η ελλάδα μπήκε στο visa waiver.
Χαίρομαι που για πρώτη φορά σας κάνει εντύπωση το γεγονός! δεν σκέφτηκα καν το ESTA λειτούργησα πολύ αυθόρμητα (και αυτό δεν είναι πάντα καλό οχι μόνο για τις βίζες φυσικά) και δεν μπορώ να αλλάξω στα 37 μου!Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να κάνει αίτηση για βίζα ενώ δεν την χρειάζεται και χωρίς να έχει στο νου του κάτι από τα "πονηρά" που ανέφερα παραπάνω - μου φαίνεται ανεξήγητο το ότι ήθελες να πάρεις βίζα ντε και καλά. Νομίζεις με τη βίζα δεν μπορείς να φας πόρτα στα σύνορα?