kitten1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μόλις γύρισα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Cuba!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Οι μήνες προχωρούν..
- ΗΜΕΡΑ 1: Χαϊδελβέργη
- ΗΜΕΡΑ 2: ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ][B]Επίσκεψη στο Κάστρο της πόλης και στην Οδό των Φιλοσόφων[/B
- ΗΜΕΡΑ 3: ΚΟΛΜΑΡ
- ΗΜΕΡΑ 3: ΚΟΛΜΑΡ (2)
- ΗΜΕΡΑ 4: ΚΟΛΜΑΡ- ΡΙΚΕΒΙΡ
- ΗΜΕΡΑ 4: ΚΟΛΜΑΡ- ΡΟΣΧΑΪΜ
- ΗΜΕΡΑ 6: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
- ΗΜΕΡΑ 6: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (2)
- ΗΜΕΡΑ 7: ΟΜΠΕΡΝΑΙ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
- ΗΜΕΡΑ 8: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
- ΗΜΕΡΑ 8: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (2)
Το δύσκολο καλοκαίρι του 2011 έφτανε στο τέλος του... Εγώ δεν έκανα τις αναμενόμενες διακοπές στα ελληνικά νησιά όπως συνήθιζα, ο καλός μου ίδρωνε κάθε βράδυ στο ξενοδοχείο που δουλεύει και με τα λεφτάκια που συγκεντρώσαμε αρχίσαμε να σχεδιάζουμε μια βδομαδούλα στην Ευρώπη... Το πότε ήταν σαφές: μέσα Νοέμβρη μετά το κλείσιμο του ξενοδοχείου όπου δουλεύει ο καλός μου. Το πού δεν ήταν και τόσο σίγουρο... Πέσαν όλοι οι προορισμοί του κόσμου στο τραπέζι:
- Ταϋλάνδη.. μακριά
- Σκωτία... πολλές αλλαγές πτήσεων και κρύο
- Βουδαπέστη... μικρή για 1 εβδομάδα...
- Ισπανία... χειμωνιάτικα;
Με λίγα λόγια θέλαμε ένα χειμερινό προορισμό με λίγη ταλαιπωρία στη μετάβαση όμως (2 πτήσεις το πολύ!!!), όχι πάρα πολύ ακριβό, με όχι- πολικές θερμοκρασίες και επίσης να μην περιλαμβάνει: Λονδίνο, Βιέννη, Πράγα, Παρίσι, Ρώμη (γιατί κάποιος από τους δυο μας είχε πάει).
Πάντα έπαιζε το Κολμάρ στο μυαλό μας, μετά από κάτι φωτος που χα δει σε ένα από τα κλασικά μαιλ που στέλνουν με φωτος στο μαιλ μου. Κολμάρ στην Αλσατία.. Μια πόλη παραμυθένια. Ωραία βρήκαμε προορισμό!!! Για να δούμε αεροπορικά.... Το τι αναζήτηση έγινε στα αεροπορικά ψαχτήρια, δεν λέγεται! Το Στρασβούργο κοντά αλλά ασύμφορο!! Είναι τέλη Αυγούστου και τα εισιτήρια είναι απλησίαστα! Ταυτόχρονα προσπαθούμε να φτιάξουμε τον ταξιδιωτικό μας χάρτη.. Google Maps, Travelstories (πολύ χρήσιμη η ιστορία μιας συμφορουμίτισσας), οδηγοί,σάιτς αεροπορικών, όλα τα μέσα επιστρατεύτηκαν για να καταλήξουμε σε ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο: Φρανκφούρτη- Χαϊδελβέργη- Κολμάρ- Δρόμος του Κρασιού- Φράιμπουργκ- Τρίμπεργκ- Μέλανας Δρυμός- Μπάντεν-Μπαντεν- Στουτγκάρδη.
Τα εισιτήρια βρέθηκαν σε πολύ καλή τιμή (με την αγαπημένη Αιγαίου), κολλήσαμε και 2 Σ/Κ και μια αργία (μεγάλη η χάρη του, ο Πολιούχος Αγ. Μηνάς Παρασκευή έπεσε), και είχαμε 8 βράδια στην διάθεση μας για να εξερευνήσουμε ότι επιθυμούσαμε εκεί στα πέριξ...
Είναι ακόμα αρχές Σεπτέμβρη.. και ο ενθουσιασμός ανεβαίνει!
- Ταϋλάνδη.. μακριά
- Σκωτία... πολλές αλλαγές πτήσεων και κρύο
- Βουδαπέστη... μικρή για 1 εβδομάδα...
- Ισπανία... χειμωνιάτικα;
Με λίγα λόγια θέλαμε ένα χειμερινό προορισμό με λίγη ταλαιπωρία στη μετάβαση όμως (2 πτήσεις το πολύ!!!), όχι πάρα πολύ ακριβό, με όχι- πολικές θερμοκρασίες και επίσης να μην περιλαμβάνει: Λονδίνο, Βιέννη, Πράγα, Παρίσι, Ρώμη (γιατί κάποιος από τους δυο μας είχε πάει).
Πάντα έπαιζε το Κολμάρ στο μυαλό μας, μετά από κάτι φωτος που χα δει σε ένα από τα κλασικά μαιλ που στέλνουν με φωτος στο μαιλ μου. Κολμάρ στην Αλσατία.. Μια πόλη παραμυθένια. Ωραία βρήκαμε προορισμό!!! Για να δούμε αεροπορικά.... Το τι αναζήτηση έγινε στα αεροπορικά ψαχτήρια, δεν λέγεται! Το Στρασβούργο κοντά αλλά ασύμφορο!! Είναι τέλη Αυγούστου και τα εισιτήρια είναι απλησίαστα! Ταυτόχρονα προσπαθούμε να φτιάξουμε τον ταξιδιωτικό μας χάρτη.. Google Maps, Travelstories (πολύ χρήσιμη η ιστορία μιας συμφορουμίτισσας), οδηγοί,σάιτς αεροπορικών, όλα τα μέσα επιστρατεύτηκαν για να καταλήξουμε σε ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο: Φρανκφούρτη- Χαϊδελβέργη- Κολμάρ- Δρόμος του Κρασιού- Φράιμπουργκ- Τρίμπεργκ- Μέλανας Δρυμός- Μπάντεν-Μπαντεν- Στουτγκάρδη.
Τα εισιτήρια βρέθηκαν σε πολύ καλή τιμή (με την αγαπημένη Αιγαίου), κολλήσαμε και 2 Σ/Κ και μια αργία (μεγάλη η χάρη του, ο Πολιούχος Αγ. Μηνάς Παρασκευή έπεσε), και είχαμε 8 βράδια στην διάθεση μας για να εξερευνήσουμε ότι επιθυμούσαμε εκεί στα πέριξ...
Είναι ακόμα αρχές Σεπτέμβρη.. και ο ενθουσιασμός ανεβαίνει!
Attachments
-
24 KB Προβολές: 78
Last edited by a moderator: