Πρέπει να πληρώνει πάντα ο άντρας γιατί αλλιώς δεν είναι άντρας;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καθένας κρίνει από τις εμπειρίες του Γιώργο μου και από το περιβάλλον του...
Συμφωνώ μαζί σου. Σίγουρα ο καθένας κρίνει από τις εμπειρίες του, το περιβάλλον του και θα συμπληρώσω τους ανθρώπους που γνωρίζει κατά διαστήματα, οι οποίοι για το φι χι ψι γάμα λόγο έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του και έχουν διαμορφώσει τις απόψεις και τον χαρακτήρα του εν μέρει.

jimp

Member
Αχχχχχ μου γινατε ολες φιλελευθερες και μου θελετε και ελευθερο χρονο για χομπυ,μη σας παρω να μαζεψετε καπνα και πατατες, εκει να δειτε ελευθερο χρονο.
Τι κατευθυνση εχει παρει η κοινωνια μας, πανε οι αρχες μας...

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Αχχχχχ μου γινατε ολες φιλελευθερες και μου θελετε και ελευθερο χρονο για χομπυ,μη σας παρω να μαζεψετε καπνα και πατατες, εκει να δειτε ελευθερο χρονο.
Τι κατευθυνση εχει παρει η κοινωνια μας, πανε οι αρχες μας...
Απαντησέ μου σε κάτι σε παρακαλώ : πόσες ώρες δουλεύεις την ημέρα;

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η γιαγιακα μου μου λεγε παντα...θυγατερα,οποιος σε ταιζει,σε οριζει..Ετσι μεγαλωσα και τις κορες μου..Γνωμη μου,στο ζευγαρι ,οποιος μπορει,προσφερει οτι μπορει,αμα πιασουμε εγω εβαλα τοσα εσυ ποσα...την φουνταραμε τη βαρκα.
Και ναι,οι Γαλλοι τρωνε τον αμπακα και ΔΕΝ παχαινουνε..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δε τον γνωρίζω οπότε θα είναι καλύτερα πριν απαντήσω για τον ελεύθερο χρόνο να γνωρίζω περί τίνος πρόκειται
Περι τινος θες να προκειται ανθρωπος που διαλεγει για nickname το jimp;

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Περι τινος θες να προκειται ανθρωπος που διαλεγει για nickname το jimp;
Δε γνωρίζω γι'αυτό ρωτάω. Άλλωστε εδώ γίνεται διάλογος πάνω σε ένα θέμα και όλες οι απόψεις είναι σεβαστές ... και ας ζούμε πολλοί από εμάς στο Ελλαδιστάν, με όλα τα αρνητικά και θετικά του.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειναι καλο και ομορφο παλικαρι, απο σπιτι και με προικα...

Chrelefs

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΝΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΜΠΟΤΖΗ
Η γιαγιακα μου μου λεγε παντα...θυγατερα,οποιος σε ταιζει,σε οριζει..Ετσι μεγαλωσα και τις κορες μου..Γνωμη μου,στο ζευγαρι ,οποιος μπορει,προσφερει οτι μπορει,αμα πιασουμε εγω εβαλα τοσα εσυ ποσα...την φουνταραμε τη βαρκα.
Και ναι,οι Γαλλοι τρωνε τον αμπακα και ΔΕΝ παχαινουνε..
Και εμείς οι Ελληνες τρωμε τα μπριτζολάκια μας, πίνουμετα ουζακια μας στην παραλία με πολύ ορεξη και καλη καλή καρδια βρε παιδιά, για να περνάμε καλά με αυτούς που αγαπαμε γιατί αν αρχίσουμε να μετράμε μπουκιες, ούτε εμείς θα χωνέψουμε , ούτε οι άλλοι θα μας χωνέψουν....και αν κάποιος ειναι λίγο περισσότερο φαγανος ε...και ποιος είναι τελειος??? Ξέρουμε τα φιλαράκια μας...χαλάλι τους

karfitsa

Member
Δε τον γνωρίζω οπότε θα είναι καλύτερα πριν απαντήσω για τον ελεύθερο χρόνο να γνωρίζω περί τίνος πρόκειται
Καλή μου Action,μην την σοβαρεύεις την κουβέντα.Ο jimp είναι ηλικιωμένος....ετσι κι αλλιώς,τι περιμένεις να ακούσεις απο έναν σεβάσμιο γέροντα;:D

chrisbd

Member
προσπαθεί να αλιεύσει εργάτες για τα καπνά του στο Δομένικο, τι να κάνει ο άνθρωπος;; οι αγρότες είναι όλοι στα μπλόκα .... κάποιος πρέπει να πάει και στα χωράφια..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh