Τσεχική Δημοκρατία Πράγα μεταφορά από αεροδρόμιο

taver

Member
Μηνύματα
12.602
Likes
29.766
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εν γένει - όχι πάντα - τα Hilton προσφέρουν μεταφορά από/προς τα terminals των αεροδρομίων, αλλά όχι δωρεάν (και εν γένει ακριβότερα από ταξί). Είναι πιο ακριβά γιατί σε περιμένει κάποιος με ταμπελίτσα με το όνομά σου, και σε οδηγεί στο αυτοκίνητο κι από κει στο ξενοδοχείο.
Εξαίρεση είναι τα Hilton που βρίσκονται μέσα ή δίπλα στα αεροδρόμια - προσωπικά το έχω επιβεβαιώσει μόνο στο Roissy-en-France (CDG) και στο Kloten (ZRH) - όπου το shuttle είναι δωρεάν.
 

smar0

Member
Μηνύματα
65
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
Καλημέρα σε όλους. Όταν εκλεισα στο Hilton η τιμή ήταν εξαιρετική (έβγαινε 78? το δίκλινο). και μια και κάναμε οικονομία στα αεροπορικά και με δεδομένο τα δυο παιδιά μας ήθελα πισίνα γιαυτό το hilton. και δεν προσφέρει μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο. όλα αυτά χωρίς διάθεση να απολογηθώ για τίποτε. έτσι μόνο για να δούμε και μια άλλη πλευρά. ευχαριστώ και γω όλους όσους απαντώντας στην Σμαρώ, απαντούν και σε μένα. καλά να περάσεις Σμαρώ.
ευχαριστούμε Χρύσα και εσείς το ίδιο
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ρε παιδιά! διαβάζετε hilton kai νομίζετε οτι οι ανθρωποι πληρώνουν κανα 300άρι τη βράδια και έχουν και 2-3 από πάνω τους να τους κάνουν αέρα???

η αλυσίδα έχει τρελές προσφορές για το καλοκαίρι.. για μπείτε λίγο στο site... βρίσκεις δωμάτια σε φοβερές τιμές... τρέχει και το 2 πληρώνοντας 1, σε κάποιες περιπτώσεις...

οπότε τα σχόλια κλείνεις στο hilton και έχεις πρόβλημα με τη μετακίνηση... είναι μάλλον λιγουλάκι άκυρα...
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογηθεί όποιος επέλεξε να διαμείνει σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο, τύπου χίλτον, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του. Πολύ καλά έκανες συνταξιδιώτισα!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.907
Likes
10.015
Καλημέρα σε όλους. Όταν εκλεισα στο Hilton η τιμή ήταν εξαιρετική (έβγαινε 78 το δίκλινο). και μια και κάναμε οικονομία στα αεροπορικά και με δεδομένο τα δυο παιδιά μας ήθελα πισίνα γιαυτό το hilton. και δεν προσφέρει μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο. όλα αυτά χωρίς διάθεση να απολογηθώ για τίποτε. έτσι μόνο για να δούμε και μια άλλη πλευρά. ευχαριστώ και γω όλους όσους απαντώντας στην Σμαρώ, απαντούν και σε μένα. καλά να περάσεις Σμαρώ.
Δε χρειάζεται να απολογηθείς! Εκεί γούσταρες, εκεί έκλεισες! ;)
Εγώ γνώριζα ότι το HILTON προσφέρει τις μετακινήσεις αλλά δε γνώριζα ότι εσύ έχεις κλείσει προσφορά!
Καλά να περάσετε, πράγμα βέβαιο, και τα παιδιά να ξετρελαθούν εύχομαι!!! :)
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Δεν το ήξερα chrikky πως είσαι μέλος στον Καλό Σαμαρείτη με ειδικότητα Προστάτης Νέων Μελών.
αποφασίστε! κάποιοι άλλοι μου τη "λένε", γιατί πειράζω τα νέα μέλη... :D

καλέ μου christian... απλά τη γνώμη μου είπα... ότι με τις τιμές που πουλάει το hilton κάποια δωμάτια -και τις προσφορές που "τρέχουν" ειδικά- δεν ισχύει ότι όλοι τα σκάνε χοντρά για να πάνε σ' αυτό, επομένως δεν τους νοιάζει και το κόστος τυχόν μεταφοράς...

προσωπικά, αν και το βρήκα σε απίστευτη τιμή στο πουκέ και σε προσφορά, έκλεισα σε ακόμη φτηνότερο χοτέλ που θεώρησα πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω.. ελπίζω τώρα να με εκτιμήσεις περισσότερο.. :)

(κάνω πλάκα προφανώς με το "εκτιμήσεις", μην παρεξηγηθούμε κιόλας...)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
900.067
Μέλη
39.269
Νεότερο μέλος
Wertom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom