Traveller
Member
Τα πάντα ειναι σχετικά καλή μου και εξαρτονται απο τα βιώματα και την ηλικία του καθενός. Τα βρώμικα όντως ειναι μια χαρά , αλλα αν έχεις καβατζαρει τα 30 και τρως παραμονή πρωτοχρονιάς βρωμικο στο χέρι αντί να πας να φας σαν άνθρωπος σε ένα εστιατόριο της προκοπής τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Επίσης , αν περιμένεις να φτάσεις τα 60 για να φας σε ένα ακριβό εστιατόριο τότε μάλλον θα το έχεις χάσει το παιχνίδι. Το καλό φαγητο θέλει εκπαίδευση συνεπώς αν λες σοβαρά ότι σου αρέσει να τρως και να πίνεις καλά, τότε να σε βλέπω να πηγαίνεις άμεσα σε Καλα εστιατόρια, γιατί αυτό που λες ότι απολαμβάνεις το καλό φαγητό σε σπίτια φίλων ειναι εκτός πραγματικότητας , εκτός αν φίλοι σου ειναι ο λαζαρου και ο Μπαξεβάνης .Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια σε γενικές γραμμές. Μόνο που και το ντεκαντάνς έχει τη γλύκα του για μένα! Όταν φτάσω τα 60-70 μπορεί να προτιμήσω να πληρώσω πολλά λεφτά για ένα και μόνο δείπνο. Ως τότε προτιμώ να χαλάω τα λεφτά μου αλλού, σε πράγματα που μένουν και όχι για το στομάχι μου! (Άσε που δε μου το επιτρέπει και ο μισθός μου). Και με παρέα τον σύντροφό μου ακόμα και στην Πράγα ωραία πέρασα! Λατρεύω το καλό φαγητό και το καλό κρασί αλλά προτιμώ να τα απολαμβάνω σε σπίτια φίλων ή το δικό μου! Και επαναλαμβάνω, όλα είναι θέμα γούστου...
Και κάτι τελευταίο. Η επίσκεψη σε ένα μεγάλο εστιατόριο φυσικά και ειναι κάτι που σου μένει και πολλές φορές ειναι και αιτία ταξιδιού. Συνεπως φυσικά και αξίζει να δώσεις πολλά χρήματα σε ένα καλό δείπνο αντί να τα φας σε τουριστικές σαχλαμάρες. Καταλάβετε επιτέλους ότι το φαγητό ειναι κάτι το σπέσιαλ και αξίζει να πληρώσετε γιαυτο.