• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Πράγα απορίες...

Traveller

Member
Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια σε γενικές γραμμές. Μόνο που και το ντεκαντάνς έχει τη γλύκα του για μένα! Όταν φτάσω τα 60-70 μπορεί να προτιμήσω να πληρώσω πολλά λεφτά για ένα και μόνο δείπνο. Ως τότε προτιμώ να χαλάω τα λεφτά μου αλλού, σε πράγματα που μένουν και όχι για το στομάχι μου! (Άσε που δε μου το επιτρέπει και ο μισθός μου). Και με παρέα τον σύντροφό μου ακόμα και στην Πράγα ωραία πέρασα! Λατρεύω το καλό φαγητό και το καλό κρασί αλλά προτιμώ να τα απολαμβάνω σε σπίτια φίλων ή το δικό μου!;) Και επαναλαμβάνω, όλα είναι θέμα γούστου...
Τα πάντα ειναι σχετικά καλή μου και εξαρτονται απο τα βιώματα και την ηλικία του καθενός. Τα βρώμικα όντως ειναι μια χαρά , αλλα αν έχεις καβατζαρει τα 30 και τρως παραμονή πρωτοχρονιάς βρωμικο στο χέρι αντί να πας να φας σαν άνθρωπος σε ένα εστιατόριο της προκοπής τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Επίσης , αν περιμένεις να φτάσεις τα 60 για να φας σε ένα ακριβό εστιατόριο τότε μάλλον θα το έχεις χάσει το παιχνίδι. Το καλό φαγητο θέλει εκπαίδευση συνεπώς αν λες σοβαρά ότι σου αρέσει να τρως και να πίνεις καλά, τότε να σε βλέπω να πηγαίνεις άμεσα σε Καλα εστιατόρια, γιατί αυτό που λες ότι απολαμβάνεις το καλό φαγητό σε σπίτια φίλων ειναι εκτός πραγματικότητας , εκτός αν φίλοι σου ειναι ο λαζαρου και ο Μπαξεβάνης .

Και κάτι τελευταίο. Η επίσκεψη σε ένα μεγάλο εστιατόριο φυσικά και ειναι κάτι που σου μένει και πολλές φορές ειναι και αιτία ταξιδιού. Συνεπως φυσικά και αξίζει να δώσεις πολλά χρήματα σε ένα καλό δείπνο αντί να τα φας σε τουριστικές σαχλαμάρες. Καταλάβετε επιτέλους ότι το φαγητό ειναι κάτι το σπέσιαλ και αξίζει να πληρώσετε γιαυτο.

• Like
Reactions: GTS

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
6 μερες στη Πραγα...χειμωνιάτικα!!! ειναι παραααα πολλέςςς...!!! πήγαινε πχ Πηλιο να περασεις καλλίτερα...και γω βαρεθηκα με την Πραγα...τουριστικός προορισμός που κατασκεύασαν τα γραφεια για μαζικο τουρισμο!..και φαντασου εγω εχω και γνωστους εκει..και πηγα και λιγο πιο local κατασταση.... Πλατείες, ρολογια και παλια πολη ,..πρασινα αλογα.!!..Μονο ο μπυρα τους ειναι καλή.....

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Παιδια διαβαζω με θρησκευτικη ευλαβεια τα σχολια σας.Αλλα το ταξιδι στην Πραγα ειναι σχεδον κατα 90% προγραμματισμενο.ισως 6 μερες να ναι πολλες αλλα τις θελω για πραγματικη χαλαρωση.δε θελω να κοιταω ρολογια και να λεω παμε να το δουμε γιατι εχουμε 3 μερες.Θα σας πω οταν επιστρεψω..εχω βρει ενα ξενοδοχειο και θελω να μου πειτε αν τοποθεσιακα αξιζει..προσωπικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλο!!
http://www.booking.com/hotel/cz/clo...o;sid=a824931807f9f862db8c31f85aa698f5;dcid=4

greg_thess

Member
Βρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να πάει αν το χει κανονίσει και θα πει όταν γυρίσει!Όλοι κάνουμε ενίοτε λάθη :) Φίλε μου εμείς πήγαμε 7 μέρες,καμία ημερήσια και δεν βαρεθήκαμε καθόλου!Ίσως έπαιξε ρόλο όπως προείπα ότι ήταν και το πρώτο μας ταξίδι,δεν ξέρω.Όσο για το ξενοδοχείο,μια χαρά είναι η τοποθεσία!

Panos_65

Member
6 μερες στη Πραγα...χειμωνιάτικα!!! ειναι παραααα πολλέςςς...!!! πήγαινε πχ Πηλιο να περασεις καλλίτερα...και γω βαρεθηκα με την Πραγα...τουριστικός προορισμός που κατασκεύασαν τα γραφεια για μαζικο τουρισμο!..και φαντασου εγω εχω και γνωστους εκει..και πηγα και λιγο πιο local κατασταση.... Πλατείες, ρολογια και παλια πολη ,..πρασινα αλογα.!!..Μονο ο μπυρα τους ειναι καλή.....
Συμφωνώ για τη μπύρα...

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Παιδια διαβαζω με θρησκευτικη ευλαβεια τα σχολια σας.Αλλα το ταξιδι στην Πραγα ειναι σχεδον κατα 90% προγραμματισμενο.ισως 6 μερες να ναι πολλες αλλα τις θελω για πραγματικη χαλαρωση.δε θελω να κοιταω ρολογια και να λεω παμε να το δουμε γιατι εχουμε 3 μερες.Θα σας πω οταν επιστρεψω..εχω βρει ενα ξενοδοχειο και θελω να μου πειτε αν τοποθεσιακα αξιζει..προσωπικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλο!!
http://www.booking.com/hotel/cz/cloister-inn.el.html?aid=357006;label=gog235jc-hotel-el-cz-charmingNpragueNapartmentsNatNtheNblackNstar-unspec-gr-mob-L:el-O:unk-B:unk-N:yes-S:bo;sid=a824931807f9f862db8c31f85aa698f5;dcid=4
οχι...

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
οχι δεν ειναι σε καλή τοποθεσια..αυτοι που λατρευουν Πραγα σου λεμε Παλια Πολη...οποτε πιο πανω και δεξια..ψαξε..
Ρε φιλε παλια πολη δεν ειναι εκει;;;ολοι γραφουν οτι ειναη σε κεντρικη τοποθεσια..και ο φιλος πιο πανω μια χαρα μου το εβγαλε παντα τοποθεσιακα!!

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ρε φιλε παλια πολη δεν ειναι εκει;;;ολοι γραφουν οτι ειναη σε κεντρικη τοποθεσια..και ο φιλος πιο πανω μια χαρα μου το εβγαλε παντα τοποθεσιακα!!
οκ..τοτε κλεισε αυτο ρε φιλε!..αλλα δεν ειναι εκει η παλια πολη... :)... με τους πεζοδρομους τα στενακια..και τη πλατεια με το ρολοι..

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
οκ..τοτε κλεισε αυτο ρε φιλε!..αλλα δεν ειναι εκει η παλια πολη... :)... με τους πεζοδρομους τα στενακια..και τη πλατεια με το ρολοι..
Να βρω και καποιο αλλο και να στο στειλω να μου πεις;

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη