• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Πράγα απορίες...

greg_thess

Member
Τώρα δουλευόμαστε;Μιλάμε για μια απόσταση 5-7 λεπτών με τα πόδια από την κεντρική πλατεία.Αν θες να είσαι πάνω στην πλατεία οκ!Στο booking την τοποθεσία την έχει 9,5..Κάτι θα σημαίνει.

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Ρε παιδια εγω παταω stare mesto και ψαχνω εκει!!αυτο που πρωτο ειπα μου το εβγαλε σχεδον απ τα πρωτα :(

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Τώρα δουλευόμαστε;Μιλάμε για μια απόσταση 5-7 λεπτών με τα πόδια από την κεντρική πλατεία.Αν θες να είσαι πάνω στην πλατεία οκ!Στο booking την τοποθεσία την έχει 9,5..Κάτι θα σημαίνει.
οχι δεν δουλευόμαστε..δεν ειναι στη Παλια πολη...

greg_thess

Member
Ο φίλος ρώτησε αν αξίζει σαν τοποθεσία.Δηλαδή αν είναι κεντρικά.Και όλοι πλην από εσένα απαντάμε ναι.Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς.

carouzos,για το δεύτερο που έβαλες εκεί δίπλα έμεινα στην οδό Na Porici και δεν είχα κανένα πρόβλημα.10 λεπτά με τα πόδια ήταν από την πλατεία της παλιάς πόλης.

Last edited by a moderator:

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ο φίλος ρώτησε αν αξίζει σαν τοποθεσία.Δηλαδή αν είναι κεντρικά.Και όλοι πλην από εσένα απαντάμε ναι.Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς.
εγω του εδωσα στιγμα που ειναι "ακριβώς" η Παλια Πολη...που θα αποφασισει να μείνει σιγουρα δεν ειναι δικη μου επιλογη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom