• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Πράγα απορίες...

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Παιδια στελνω σε ολους την καλημερα μου!!την επομενη των χριστουγεννων πρωτα ο θεος θα φυγω για 6 μερες για Πραγα με τη συζυγο!!Εχω διαβασει αρκετα απ αυτα που εχουν γραφτει.Ηθελα να ρωτησω αξιζει να κανω εκει Πρωτοχρονια;Η αληθεια ειναι ομως οτι θελω να κανω κατι καλο εκεινο το βραδυ και ακομα δεν γνωριζω το τι..Εχει κανει καποιος ή θα μπορουσε να με βοηθησει;οσο για το ξενοδοχειο απ οτι καταλαβα πρεπει να ειναι κεντρικο.ευχαριστω εκ των προτερων!!
Royal Road Residence παρα πολυ καλό κεντρικοτατο!!! μπορεις να το δεις στο booking.com

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Σευχαριστω πολυ!!Για να βρω ετσι κατι στο κεντρο πρεπει να πατησω στο booking πραγα κεντρο ή πραγα 01;;;εχει καποια σημαντικη διαφορα;
ανοιξε το χαρτη του ξενοδοχειου και θα δεις και αλλα ξενοδοχεια τριγύρω αυτο ηταν 50 μετρα απο τη Γεφυρα του Καρολου.

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
ανοιξε το χαρτη του ξενοδοχειου και θα δεις και αλλα ξενοδοχεια τριγύρω αυτο ηταν 50 μετρα απο τη Γεφυρα του Καρολου.
Ουσιαστικα και αν δεν καταλαβαινω καλα διορθωσε με η παλια πολη νομιζω πως ειναι ενα σημειο που θα πρεπει να δωσω εμφαση..σωστα;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ουσιαστικα και αν δεν καταλαβαινω καλα διορθωσε με η παλια πολη νομιζω πως ειναι ενα σημειο που θα πρεπει να δωσω εμφαση..σωστα;
Στην Πραγα μόνο στην παλιά πολη αξίζει να μείνεις! Προτίμησε την περιοχη stare mesto. Πολύ ομορφη είναι και η mala strana αλλά το βράδυ δεν έχει ζωή!

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Στην Πραγα μόνο στην παλιά πολη αξίζει να μείνεις! Προτίμησε την περιοχη stare mesto. Πολύ ομορφη είναι και η mala strana αλλά το βράδυ δεν έχει ζωή!
Οκ φιλε και σ ευχαριστω πολυ!!παλια πολη λοιπον και stare mesto..ειδα ετσι και απο αλλες ιστοριες περι φαγητων και που θα πρεπει να παμε αλλα κυριο ερωτημα μου ειναι αν την πρωτοχρονια θα μπορουμε να κανουμε κατι..ειδα για μια ρομαντικη βολτα στον μολδαβα με μουσικη και φαγητο..εχεις υποψιν;πιστευω να αξιζει..
Υ.γ. Το κυριοτερο φιλε που με νοιαζει ειναι να γυρναμε το βραδυ και να μην φοβομαστε..

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Δεν ξέρω να σου πω για φαγητό-βαρκάδα. Είναι πολυ τουριστικό. Προσωπικά δε θα μου άρεσε να τρώω με ορδές κινέζων και αμερικανων τουριστών! Εσύ δε θα ήθελες κάτι πιο αυθεντικό;

Όσο αφορά την ασφάλεια, εάν μείνετε εντός της παλιάς πόλης, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα! Ειδικά η stare mesto έχει κίνηση πρωί-βράδυ!

Επίσης θεωρώ ότι 6 μέρες είναι πολλές για Πράγα. Θεωρώ οτι 4 βράδια είναι υπεραρκετά! Αν πας τόσες μέρες κανόνισε και καμία εκδρομούλα...

Last edited:

koutsavaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Παιδια στελνω σε ολους την καλημερα μου!!την επομενη των χριστουγεννων πρωτα ο θεος θα φυγω για 6 μερες για Πραγα με τη συζυγο!!Εχω διαβασει αρκετα απ αυτα που εχουν γραφτει.Ηθελα να ρωτησω αξιζει να κανω εκει Πρωτοχρονια;Η αληθεια ειναι ομως οτι θελω να κανω κατι καλο εκεινο το βραδυ και ακομα δεν γνωριζω το τι..Εχει κανει καποιος ή θα μπορουσε να με βοηθησει;οσο για το ξενοδοχειο απ οτι καταλαβα πρεπει να ειναι κεντρικο.ευχαριστω εκ των προτερων!!
καλησπέρα.
Εγω τον περασμένο Δεκέμβριο είχα μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο http://www.booking.com/hotel/cz/des...b8b5803ca101ace152fbcc95058X1;highlight_room=

Δεν είναι στο κέντρο (10 min περπάτημα), βρίσκετε πολύ κοντά στον σταθμό λεωφορείων και τρένων....Έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένη (αν ξαναπήγαινα πάλι θα το διάλεγα). τιμή δωματίο 65€ με πρωινό(το είχα κλείσει απο travel2prague).
Το βράδυ που επιστρέφαμε πάντα αργά στο δωμάτιο δεν αισθανθήκαμε ούτε μια φορά πως απειλούμαστε απο οτιδήποτε.

Οκ φιλε και σ ευχαριστω πολυ!!παλια πολη λοιπον και stare mesto..ειδα ετσι και απο αλλες ιστοριες περι φαγητων και που θα πρεπει να παμε αλλα κυριο ερωτημα μου ειναι αν την πρωτοχρονια θα μπορουμε να κανουμε κατι..ειδα για μια ρομαντικη βολτα στον μολδαβα με μουσικη και φαγητο..εχεις υποψιν;πιστευω να αξιζει..
Υ.γ. Το κυριοτερο φιλε που με νοιαζει ειναι να γυρναμε το βραδυ και να μην φοβομαστε..
Θα συμφωνήσω με τον panlek30 πόλυ τουριστικο όλο το σκεπτικο για βόλτα στον Μολβάδα.....Δεν θα το πρότεινα ούτε εγω...

Last edited by a moderator:

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
καλησπέρα.
Εγω τον περασμένο Δεκέμβριο είχα μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο http://www.booking.com/hotel/cz/designhotel-elephant-prague.el.html?aid=318615;label=New_Greek_EL_5226380905-fz3n6438Dtq2sVDJvW_3zgS46932975505:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;sid=bed9b59b62de11eb82c6732507377713;dcid=1;ucfs=1;srfid=dfe27875924ddb8b5803ca101ace152fbcc95058X1;highlight_room=

Δεν είναι στο κέντρο (10 min περπάτημα), βρίσκετε πολύ κοντά στον σταθμό λεωφορείων και τρένων....Έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένη (αν ξαναπήγαινα πάλι θα το διάλεγα). τιμή δωματίο 65€ με πρωινό(το είχα κλείσει απο travel2prague).
Το βράδυ που επιστρέφαμε πάντα αργά στο δωμάτιο δεν αισθανθήκαμε ούτε μια φορά πως απειλούμαστε απο οτιδήποτε.

Θα συμφωνήσω με τον panlek30 πόλυ τουριστικο όλο το σκεπτικο για βόλτα στον Μολβάδα.....Δεν θα το πρότεινα ούτε εγω...
Κοιταξε για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομουν ενα ξενοδοχειο στην παλια πολη...μ αρεσει το ολο κονσεπτ!!οσο για το θεμα της πρωτοχρονιας το ειδα που το εγραφε μια φιλη και της αρεσε..γιατι σε ενα ξενο μερος το πρωτο πραγμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε εκεινο το βραδυ.αν πχ πηγαινα σε ενα ξενοδοχειο κυριλε θα μπορουσε να κανει ενα event εστω και με τουριστες που ολοι θα γιορταζαν..το να κατσω τετοια μερα σ ενα δωματιο οκ απλα δεν μου πολυ αρεσει..απλα το ανεφερα μην και τυχον καποιος εκανε κατι ιδιαιτερο..

Δεν ξέρω να σου πω για φαγητό-βαρκάδα. Είναι πολυ τουριστικό. Προσωπικά δε θα μου άρεσε να τρώω με ορδές κινέζων και αμερικανων τουριστών! Εσύ δε θα ήθελες κάτι πιο αυθεντικό;

Όσο αφορά την ασφάλεια, εάν μείνετε εντός της παλιάς πόλης, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα! Ειδικά η stare mesto έχει κίνηση πρωί-βράδυ!

Επίσης θεωρώ ότι 6 μέρες είναι πολλές για Πράγα. Θεωρώ οτι 4 βράδια είναι υπεραρκετά! Αν πας τόσες μέρες κανόνισε και καμία εκδρομούλα...
Φιλε μου σκεφτομουν να παω εστω και ημερησια στην Δρεσδη..

Last edited by a moderator:

jimp

Member
Ναι να πας Δρέσδη με τρένο εύκολα, αν θυμάμαι καλά σε 2 ώρες είσαι εκεί όπως ωραία θα είναι να πας και στο Κάρλοβυ βάρυ.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δρεσδη και Καρλοβυ Βαρυ ειναι 2 εκδρομες που πρεπει να κανεις. Και τα 2 ειναι δυο ωρες με το λεωφορειο με παμφηνο εισιτηριο, δωρεαν καπουτσινο μεσα, αλλα και ταινια! Ολα ξεκινουν απο τον κεντρικο σταθμο των λεωφορειων.

Το μονο ας πουμε αρνητικο ειναι οτι η πανεμορφη Δρεσδη δεν θα σε εντυπωσιασει, αλλα μονο γιατι θα εχει προηγηθει η υπερτελεια Πραγα! Αυτο τουλαχιστον 'επαθα' εγω. Μακαρι βεβαια να ειναι ετσι ολα τα αρνητικα στα ταξιδια σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.379
Νεότερο μέλος
katerina.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom