dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Λίγη υπομονή - ερχεται οικολογικού περιεχομένου φωτό.[/quote]
Ασχολίαστο.......
Ασχολίαστο.......
Έτσι θα 'πρεπε να 'ναι, φίλτατε... Εγώ φευ απλώς πετάω ονόματα στην τύχη...είπαμε: παίζουμε και μαθαίνουμε, ε?
εμπλούτισε λίγο τη σκέψη σου! Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο... θα το βρείτε αμέσως!.. μήπως είναι στον Αρη ???? χα χα χ α
Το Ντουμπάι, είναι αλήθεια, είναι το πρώτο μέρος που έρχεται στο μυαλό. Ψάξτε για το δεύτερο, τρίτο, ...Το τρίτο μάτι!!!!!!!!
Παναγιά μου!!!! Στον Κρόνο βρίσκεται ή στο Ντουμπάι? Δεν έχω λόγια! Εχω μείνει ξερή!!!! Κερδίζεις το βραβείο της οξυδέρκειας (απάντηση στην ιστορία μου) και το βραβείο της πιο κιτσάτης φωτογραφίας στο παιχνίδι Τα βομβαρδιστικά να φύγουν από το Αφγανιστάν τώρα. Εβρέθει νέος στοχος!!!!! οβερ.
Α παπααπαπα... τι τερατούργημα ήταν αυτό. Μου διέλυσε την αισθητική που πάλευα χρόνια να αποκτήσω. Βάλε άλλη φωτογραφία (σοβαρή αυτή την φορά). Ηταν πάντως παιχνίδι. Τέτοια κατασκευάσματα μόνο Ντουμπάι μπορείς να τα βρείς. Αυτοί οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να σε εντυπωσιάσουν, έχουν ξεφύγει τελείως......Το Ντουμπάι, είναι αλήθεια, είναι το πρώτο μέρος που έρχεται στο μυαλό. Ψάξτε για το δεύτερο, τρίτο, ...
Να ψάξεις, να ψάξεις...ας ψάξω κάτι άλλο.