• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ε βέβαια, αφού έχουμε γίνει εξπέρ σε αυτό τον κόσμο αρχίζουμε να μαθαίνουμε και πράγματα από το μέλλον! :haha:
Είμαστε φοβερή ομάδα!:bleh:
Καλά που το Αφγανιστάν είναι στην γειτονιά. Τα βομβαρδιστικά σε 30 λεπτά θα είναι εκεί. οβερ

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ε, όχι και πού τα βρίσκεις: Σωστά σκέφθηκες. Μόνο που αυτό ξεκίνησε να κατασκευάζεται με την προοπτική να το έχουν για τους αγώνες του 2016 που τελικά πήρε το Ρίο. Το σχέδιο, ωστόσο, δεν σταμάτησε και το ξενοδοχείο είναι υπό κατασκευή (γι αυτό πήγε εκεί ο Μαντέλης - να τους δώσει τα φώτα του!!! ) :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Υποψιάζομαι ότι η Nera ψάχνει να βρεί φωτο απ' τον α του Κενταύρου, γι αυτό την προειδοποιώ ότι έχω πτυχία Αστρονομίας και Αστροφυσικής. :bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Υποψιάζομαι ότι η Nera ψάχνει να βρεί φωτο απ' τον α του Κενταύρου, γι αυτό την προειδοποιώ ότι έχω πτυχία Αστρονομίας και Αστροφυσικής. :bleh:
Θα σε φαω λάχανο κύριε, είμαι ο Καζαμίας:D:D

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Από τον Σείριο με ειδοποίησαν ότι θα μου στείλουν φωτογραφία μέσω μιας τεχνολογίας που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη στη Γη. :roll:
Επομένως σας βάζω μία από τη Γη αλλά επιφυλάσσομαι.

Attachments

• 34,6 KB Προβολές: 43

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Θα σε φαω λάχανο κύριε, είμαι ο Καζαμίας:D:D
Προσοχή: Μην εκτίθεσαι (δεν σε κατηγορώ, σχεδόν όλες οι γυναίκες το ίδιο λάθος κάνουν), άλλο αστρονομία και άλλο αστρολογία. Καμμία σχέση η μία με την άλλη.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Από τον Σείριο με ειδοποίησαν ότι θα μου στείλουν φωτογραφία μέσω μιας τεχνολογίας που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη στη Γη. :roll:
Επομένως σας βάζω μία από τη Γη αλλά επιφυλάσσομαι.
Θα σκεφθώ γυναικεία και πονηρά και θα πώ ότι είναι η συνέχεια της φωτογραφίας που είχα βάλει, το κομμάτι της λίμνης Πετρών που δεν φαινόταν! :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Προσοχή: Μην εκτίθεσαι (δεν σε κατηγορώ, σχεδόν όλες οι γυναίκες το ίδιο λάθος κάνουν), άλλο αστρονομία και άλλο αστρολογία. Καμμία σχέση η μία με την άλλη.
Ουτε και εγώ σε κατηγορώ, όλοι οι άνδρες το ίδιο λάθος κάνουν, μπερδεύουν τον μέγα αστρονομο Καζαμία με το ημερολόγιο που αγοράζουμε την Πρωτοχρονιά :D:D Καμμία σχέση το ένα με το άλλο όμως:D

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν είναι Ελλάδα, Ισλανδία ούτε Κρόνος!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com