• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν ξερω τι με τρομάζει πιο πολύ. Η προοπτική του να βάλει η bahari φωτογ. ή τα γιαούρτια του babaduma (οχι. το σκορ σου δεν είναι καλό. Σε πέρασα):D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πες μας Σερλοκ... πολύ θέλουμε να ακούσουμε τις Σωκρατικές σου απόψεις..... :D
Αγαπητή Watson, η πρώτη εντύπωση είναι όντως αυτή που είχες εσύ στην αρχή: Πισίνα ξενοδοχείου χιλίων αστέρων σε πρώτο επίπεδο και χώρος αναψυχής στο βάθος. Όμως...

Όμως ούτε μπάρα είχε, ούτε σκαμπώ, ούτε μαξιλάρες, μόνο κάτι πυραμιδοειδές στη μέση που προφανώς είχε μεγάλη σημασία. Ύστερα, ήταν τόσο φωτισμένο που τόνιζε τη σπουδαιότητά του. Το ισλαμικό στοιχείο ήταν εμφανές τόσο από τις εγχαράξεις όσο και από το νερό τριγύρω [χαρακτηριστικό της ισλαμικής αρχιτεκτονικής (αγνότητα, καθαρότητα) - πολλά τεμένη περιβάλλονται από υδάτινες τάφρους, βλέπε Kota Kinabalu και όχι μόνο].

Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι η κατασκευή θύμιζε άνθος που ανοίγει (ίσως του λωτού = ευτυχία), άρα γεγονός-σταθμός.

Προσωπικά μου θύμιζε αμυδρά κάτι που είχα δει κάπου αλλού - κι αυτό ήταν το μνημείο της ανεξαρτησίας στο Madras (Chennai). Έψαξα λοιπόν στις εικόνες του Google "Independence Monument" και το βρήκα σχεδόν αμέσως.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θα μας ρίξει γιαούρτια;;;:shock::roll:
ΔΕΝ νομίζω να φτάσει σε αυτό το σημείο (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Αναφέρομαι σε ένα παιχνίδι που παίζουν αυτή την στιγμή κάπου εδώ μέσα και γιαουρτώνουν πολιτικούς. Πρέπει να έχει κολλήσει άσχημα. Ασε που έχω πληροφορίες πως χρησιμοποιεί γιαούρτια μαζί με το πηλινο κεσεδάκι (ανήθικο).

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αγαπητή Watson, η πρώτη εντύπωση είναι όντως αυτή που είχες εσύ στην αρχή: Πισίνα ξενοδοχείου χιλίων αστέρων σε πρώτο επίπεδο και χώρος αναψυχής στο βάθος. Όμως...

Όμως ούτε μπάρα είχε, ούτε σκαμπώ, ούτε μαξιλάρες, μόνο κάτι πυραμιδοειδές στη μέση που προφανώς είχε μεγάλη σημασία. Ύστερα, ήταν τόσο φωτισμένο που τόνιζε τη σπουδαιότητά του. Το ισλαμικό στοιχείο ήταν εμφανές τόσο από τις εγχαράξεις όσο και από το νερό τριγύρω [χαρακτηριστικό της ισλαμικής αρχιτεκτονικής (αγνότητα, καθαρότητα) - πολλά τεμένη περιβάλλονται από υδάτινες τάφρους, βλέπε Kota Kinabalu και όχι μόνο].

Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι η κατασκευή θύμιζε άνθος που ανοίγει (ίσως του λωτού = ευτυχία), άρα γεγονός-σταθμός.

Προσωπικά μου θύμιζε αμυδρά κάτι που είχα δει κάπου αλλού - κι αυτό ήταν το μνημείο της ανεξαρτησίας στο Madras (Chennai). Έψαξα λοιπόν στις εικόνες του Google "Independence Monument" και το βρήκα σχεδόν αμέσως.
Τα γούστα και τις κακές "εξαρτήσεις" του κου Σερλοκ, όλοι τις ξέρουμε λίγο πολύ. Η υπερβολή στην δόση πάντα βλάπτει. Κος Γουάτσον :bleh:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Προσωπικά μου θύμιζε αμυδρά κάτι που είχα δει κάπου αλλού
Τώρα μιλάς τη δική μου γλώσσα! Κι εγώ έτσι πάω, με το μνημονικό. Όλα τα άλλα, για μένα είναι τσιν τσαν τσον.

Τη Μπαχάρι την πήρε ο ύπνος.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τώρα μιλάς τη δική μου γλώσσα! Κι εγώ έτσι πάω, με το μνημονικό. Όλα τα άλλα, για μένα είναι τσιν τσαν τσον.
Αν περιμένεις σχολιασμό για τα παραπάνω, ατύχησες.

Bahari

Member
Λοιπόν, η φωτογραφία ευρέθη :lol: Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα "καλό" :bleh: βουνό. Ελπίζω να σας κάνει αυτό:

Attachments

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έλα βρε Bahari, πού τη βρήκες τη βίλα μου στο Μπαλί και την έβαλες εδώ??:D
Ινδονησία λέω λοιπόν..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com