Bahari
Member
Άντε πες και μετά να κάνετε όλοι πρακτική στη φωτογραφία που θα βάλω εντός ολίγουΠες μας Σερλοκ... πολύ θέλουμε να ακούσουμε τις Σωκρατικές σου απόψεις.....
Άντε πες και μετά να κάνετε όλοι πρακτική στη φωτογραφία που θα βάλω εντός ολίγουΠες μας Σερλοκ... πολύ θέλουμε να ακούσουμε τις Σωκρατικές σου απόψεις.....
Θα μας ρίξει γιαούρτια;;;:roll:τα γιαούρτια του babaduma
Αγαπητή Watson, η πρώτη εντύπωση είναι όντως αυτή που είχες εσύ στην αρχή: Πισίνα ξενοδοχείου χιλίων αστέρων σε πρώτο επίπεδο και χώρος αναψυχής στο βάθος. Όμως...Πες μας Σερλοκ... πολύ θέλουμε να ακούσουμε τις Σωκρατικές σου απόψεις.....
ΔΕΝ νομίζω να φτάσει σε αυτό το σημείο (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Αναφέρομαι σε ένα παιχνίδι που παίζουν αυτή την στιγμή κάπου εδώ μέσα και γιαουρτώνουν πολιτικούς. Πρέπει να έχει κολλήσει άσχημα. Ασε που έχω πληροφορίες πως χρησιμοποιεί γιαούρτια μαζί με το πηλινο κεσεδάκι (ανήθικο).Θα μας ρίξει γιαούρτια;;;:roll:
Τα γούστα και τις κακές "εξαρτήσεις" του κου Σερλοκ, όλοι τις ξέρουμε λίγο πολύ. Η υπερβολή στην δόση πάντα βλάπτει. Κος ΓουάτσονΑγαπητή Watson, η πρώτη εντύπωση είναι όντως αυτή που είχες εσύ στην αρχή: Πισίνα ξενοδοχείου χιλίων αστέρων σε πρώτο επίπεδο και χώρος αναψυχής στο βάθος. Όμως...
Όμως ούτε μπάρα είχε, ούτε σκαμπώ, ούτε μαξιλάρες, μόνο κάτι πυραμιδοειδές στη μέση που προφανώς είχε μεγάλη σημασία. Ύστερα, ήταν τόσο φωτισμένο που τόνιζε τη σπουδαιότητά του. Το ισλαμικό στοιχείο ήταν εμφανές τόσο από τις εγχαράξεις όσο και από το νερό τριγύρω [χαρακτηριστικό της ισλαμικής αρχιτεκτονικής (αγνότητα, καθαρότητα) - πολλά τεμένη περιβάλλονται από υδάτινες τάφρους, βλέπε Kota Kinabalu και όχι μόνο].
Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι η κατασκευή θύμιζε άνθος που ανοίγει (ίσως του λωτού = ευτυχία), άρα γεγονός-σταθμός.
Προσωπικά μου θύμιζε αμυδρά κάτι που είχα δει κάπου αλλού - κι αυτό ήταν το μνημείο της ανεξαρτησίας στο Madras (Chennai). Έψαξα λοιπόν στις εικόνες του Google "Independence Monument" και το βρήκα σχεδόν αμέσως.
Τώρα μιλάς τη δική μου γλώσσα! Κι εγώ έτσι πάω, με το μνημονικό. Όλα τα άλλα, για μένα είναι τσιν τσαν τσον.Προσωπικά μου θύμιζε αμυδρά κάτι που είχα δει κάπου αλλού
Ψάχνω, ψάχνω και ξαναψάχνω...Τη Μπαχάρι την πήρε ο ύπνος.
Δυσκολευόμεθα και όταν "δεν ψάχνεις"..... Φαντάσου τώρα που το πας και ψάχνωντας.................. Την κάτσαμε την βάρκαΨάχνω, ψάχνω και ξαναψάχνω...
Αν περιμένεις σχολιασμό για τα παραπάνω, ατύχησες.Τώρα μιλάς τη δική μου γλώσσα! Κι εγώ έτσι πάω, με το μνημονικό. Όλα τα άλλα, για μένα είναι τσιν τσαν τσον.