dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
Μπα! Κάνουμε και επίδειξη γνώσεων? Αρκετά μας έχεις παιδέψει! Να μην το βρεις εσύ Bahari γιατί την βάψαμεΗ δεύτερη σε μέγεθος... Τα πρωτεία κατέχει η Τριχωνίδα![]()

Μπα! Κάνουμε και επίδειξη γνώσεων? Αρκετά μας έχεις παιδέψει! Να μην το βρεις εσύ Bahari γιατί την βάψαμεΗ δεύτερη σε μέγεθος... Τα πρωτεία κατέχει η Τριχωνίδα![]()
Ίσως νά'χεις δίκηο... Εμάς, προ-πολεμικά όταν πηγαίναμε σχολείο, έτσι μας έμαθαν. Τώρα με την υπεράντληση των υδάτων η Βόλβη έχει συρρικνωθεί τουλάχιστον κατά το 1/3.Η δεύτερη σε μέγεθος... Τα πρωτεία κατέχει η Τριχωνίδα![]()
Άντε, γιατί πριν δεν πρόλαβαΗ πρώτη φωτογραφία δε σου κάνει για Ελλάδα? Πρώτον ο εντελώς χαρακτηριστικός ουρανός, δεύτερον τίποτα "εξωτικό" στον ορίζοντα, ομαλές κορυφογραμμές, καλλιεργημένα χωράφια, καμμιά μεγάλη οδική αρτηρία - όλ' αυτά δεν έχουν σχέση με Ελλάδα?![]()
Βαλε του μια λίμνη από την Φιλανδία να ψάχνει μεχρι το 15ΑυγουστοΆντε, γιατί πριν δεν πρόλαβαΑυτές τις αναλύσεις να τις κάνεις όταν δεν ξέρεις τη λύση του προβλήματος... Ξέροντας τη "λύση", εκ των υστέρων, κι εγώ μπορώ να κάνω τέτοιες αναλύσεις
. Για να σε δω λοιπόν σε λίγο... Ετοιμάζομαι να πάρω εκδίκηση
Κορίτσια για ρίξτε καμιά ιδέα...
![]()
Να πω στο άσχετο ότι εκείνο το μνημείο που έβαλε (ποιος άλλος?) η Baharι με το Ισλαμπαμπάντ, μου θύμισε πισίνα σε ακριβό resort κάπου στην Kuala![]()
Μπα! Κάνουμε και επίδειξη γνώσεων? Αρκετά μας έχεις παιδέψει! Να μην το βρεις εσύ Bahari γιατί την βάψαμε. Θα ψάχνουμε μέχρι το πρωί. Ναοι, νησιά και αγάλματα. Φτάνει πια!!!
![]()
Λέω να βάλω κανένα βουνό, τι λέτε; :roll: Δεν έχω βάλει ποτέ βουνό...Ωχ!!!!Μολις την βάψαμε! Νερα αποχωρούμε. Το βρήκε η Bahari. Λυπήσου μας. Μην μας βάλεις ναό. Κοντεύω να αλλαξοπιστήσω με εσένα.
![]()
Ναι, ναι και να ζητάω και τις συντεταγμένες της λίμνηςΒαλε του μια λίμνη από την Φιλανδία να ψάχνει μεχρι το 15Αυγουστο![]()
Με τον ίδιο τρόπο βρήκα και το Ισλαμαμπάντ. Νομίζεις ότι το ήξερα? Αν σας ενδιαφέρει, να σας πω πώς.Αυτές τις αναλύσεις να τις κάνεις όταν δεν ξέρεις τη λύση του προβλήματος...
Το ζητάει ο οργανισμός σου το ξενυχτι......Όχι, όχι, ας βάλει βουνό, αρκεί να'χει και κανένα καστράκι πάνω![]()
Πες μας Σερλοκ... πολύ θέλουμε να ακούσουμε τις Σωκρατικές σου απόψεις.....Με τον ίδιο τρόπο βρήκα και το Ισλαμαμπάντ. Νομίζεις ότι το ήξερα? Αν σας ενδιαφέρει, να σας πω πώς.