• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Γεια σου, ρε dimkyr, ήρθες με μια μέρα καθυστέρηση! Σε περίμενα χτες να βρεις το δικό μου!

Bahari, ο babaduma θέλει να μας αποδείξει ότι όλα αυτά παραπέμπουν πιο πολύ στην Ελλάδα απ' ό,τι το Rhode Island. Χα!:rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η ιστορία βρωμάει. Πρέπει να είναι κάπου εκεί που πολέμησες το '40 babaduma στα ελληνοαλβανικά σύνορα:haha:
Ναι... σωστά. Όλο χωράφια είναι τα ελληνο-αλβανικά σύνορα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μόρφη? Αυτήν δεν την ξέρω. Πού βρίσκεται?

Ούτε Βόλβη. Η μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδος ρε Bahari σ' ένα τόσο μικρούλι κάδρο? Μικρούλα είπα ότι είναι...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να πω στο άσχετο ότι εκείνο το μνημείο που έβαλε (ποιος άλλος?) η Baharι με το Ισλαμπαμπάντ, μου θύμισε πισίνα σε ακριβό resort κάπου στην Kuala:haha::haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Στυμφαλία????????? (ειδα κάτι κότες στο πλάνο:haha:)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αλλοίμονό μας! Πάλι η Bahari το βρήκε! Dim kyr, ούτε σήμερα μην πάρεις λαχείο.

Πληροφοριακά, η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε από το δρόμο που ανεβαίνει στο Νυμφαίο. Η περιοχή είναι πολύ όμορφη και αξίζει την επίσκεψή σας. Όσο για τις 2 λιμνούλες, η μεν πρώτη (η Ζάζαρη) αντέχει ακόμη στη μόλυνση, είναι μια απ' τις ωραιότερες λίμνες της Ελλάδος, ενώ η διπλανή (Πετρών) δυστυχώς υποφέρει απ' τη γνωστή περιβαλλοντική συμπεριφορά των νεοελλήνων... :(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα