• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παλιό ή νέο ημερολόγιο, αυτήν την εποχή στη Φινλανδία ξημερώνει απ' τις 3 το πρωί - τοπική ώρα. Dim kyr άσε τις υπεκφυγές και ξεκουνήσου: Κορν-φλέηκς με μπύρα δε λέει... :bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Παλιό ή νέο ημερολόγιο, αυτήν την εποχή στη Φινλανδία ξημερώνει απ' τις 3 το πρωί - τοπική ώρα. Dim kyr άσε τις υπεκφυγές και ξεκουνήσου: Κορν-φλέηκς με μπύρα δε λέει... :bleh:
Φιλανδία είπα? Μπερδεύτηκα. Αμερική ήθελα να πω.
Οπως και να έχει για απάνηση δίδω Ισπανία. Για κανένα φυσικά προφανή λόγο. Απλά έτσι μου'ρθε:D

υγ. Α ρε κακομοίρη babaduma. Δεν ξέρεις να τρως!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Α ρε κακομοίρη babaduma. Δεν ξέρεις να τρως!
Το ξέρω, το ξέρω. Τό'χω διαπιστώσει κατ' επανάληψη στα μέρη που πηγαίνω. Έχω ανοικτό μυαλό, όμως, και είμαι δεκτικός σε νέες προτάσεις. Τα πάντα για τη γνώση! :bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
4:30 σας διαβεβαιώ (την προηγούμενη εβδομάδα στο Helsinki είχα ξεχάσει να κλείσω τις κουρτίνες και το κρεββάτι μου ήταν απέναντι από ένα μεγάλο ανατολικό παράθυρο...)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Επειδή είμαι ακόμα καινούργια και δε σας ξέρω καλά, taver μπορείς να μου πεις τι δουλειά κάνεις και είσαι σε άλλη χώρα κάθε εβδομάδα????????

DimKyr, για πολλούς προφανείς λόγους ΔΕΝ είναι η Ισπανία :)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
4:30 σας διαβεβαιώ (την προηγούμενη εβδομάδα στο Helsinki είχα ξεχάσει να κλείσω τις κουρτίνες και το κρεββάτι μου ήταν απέναντι από ένα μεγάλο ανατολικό παράθυρο...)
Κακώς! Θα έπρεπε να τις είχες κλείσεις. Το φεγγάρι στην Φιλανδία είναι εκτυφλωτικό..... (να σώσω ότι περισώζεται:D)
Νερα μήπως Κουκουβάουνες?

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Νερα μήπως Κουκουβάουνες?
Καταλαβαίνω πώς μπορεί να μπερδεύτηκες. Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν. ΚΙ ΟΜΩΣ... δεν είναι οι Κουκουβάουνες :(
(πάμε για σάουνες; :bleh:)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έχει δίκηο ο taver - είχα την εντύπωση ότι στη Φινλανδία έχουν την ίδια ώρα με τη Σουηδία (από κει ξέρω) αλλά απ' ότι διαπίστωσα είναι ίδια με τη δική μας, οπότε σωστά, το 3 γίνεται 4.

Sunrise and Sunset for Finland – Helsinki – Juni 2010

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ας πούμε και μια Ουγγαρία - έτσι για να βρίσκεται...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie