dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Ειμαι ανορθόδοξη. Παω με το "παλιό" ημερολόγιοακόμα καλύτερα! στη βόρεια Φινλανδία έχει ξημερώσει εδώ και τρεις μήνες....
Ειμαι ανορθόδοξη. Παω με το "παλιό" ημερολόγιοακόμα καλύτερα! στη βόρεια Φινλανδία έχει ξημερώσει εδώ και τρεις μήνες....
Φιλανδία είπα? Μπερδεύτηκα. Αμερική ήθελα να πω.Παλιό ή νέο ημερολόγιο, αυτήν την εποχή στη Φινλανδία ξημερώνει απ' τις 3 το πρωί - τοπική ώρα. Dim kyr άσε τις υπεκφυγές και ξεκουνήσου: Κορν-φλέηκς με μπύρα δε λέει...
Το ξέρω, το ξέρω. Τό'χω διαπιστώσει κατ' επανάληψη στα μέρη που πηγαίνω. Έχω ανοικτό μυαλό, όμως, και είμαι δεκτικός σε νέες προτάσεις. Τα πάντα για τη γνώση!Α ρε κακομοίρη babaduma. Δεν ξέρεις να τρως!
4:30 σας διαβεβαιώ (την προηγούμενη εβδομάδα στο Helsinki είχα ξεχάσει να κλείσω τις κουρτίνες και το κρεββάτι μου ήταν απέναντι από ένα μεγάλο ανατολικό παράθυρο...)Παλιό ή νέο ημερολόγιο, αυτήν την εποχή στη Φινλανδία ξημερώνει απ' τις 3 το πρωί - τοπική ώρα. Dim kyr άσε τις υπεκφυγές και ξεκουνήσου: Κορν-φλέηκς με μπύρα δε λέει...
Κακώς! Θα έπρεπε να τις είχες κλείσεις. Το φεγγάρι στην Φιλανδία είναι εκτυφλωτικό..... (να σώσω ότι περισώζεται)4:30 σας διαβεβαιώ (την προηγούμενη εβδομάδα στο Helsinki είχα ξεχάσει να κλείσω τις κουρτίνες και το κρεββάτι μου ήταν απέναντι από ένα μεγάλο ανατολικό παράθυρο...)
Καταλαβαίνω πώς μπορεί να μπερδεύτηκες. Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν. ΚΙ ΟΜΩΣ... δεν είναι οι ΚουκουβάουνεςΝερα μήπως Κουκουβάουνες?
Έχει δίκηο ο taver - είχα την εντύπωση ότι στη Φινλανδία έχουν την ίδια ώρα με τη Σουηδία (από κει ξέρω) αλλά απ' ότι διαπίστωσα είναι ίδια με τη δική μας, οπότε σωστά, το 3 γίνεται 4.4:30 σας διαβεβαιώ (την προηγούμενη εβδομάδα στο Helsinki είχα ξεχάσει να κλείσω τις κουρτίνες και το κρεββάτι μου ήταν απέναντι από ένα μεγάλο ανατολικό παράθυρο...)