• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν υποψιαστώ ότι την ... σχέση με την Ελλάδα την εντόπιζες στο Rhode - Rhodes - Ρόδος, υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά στην άβυσσο του γυναικείου μυαλού! :shock:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αν υποψιαστώ ότι την ... σχέση με την Ελλάδα την εντόπιζες στο Rhode - Rhodes - Ρόδος, υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά στην άβυσσο του γυναικείου μυαλού! :shock:
Γιατί, το όνομα δε θυμίζει Ελλάδα;;;;
Εξάλλου δεν πήγε εκεί μόνο το δικό μου μυαλό αλλά και της Μπαχάρι. Οπότε ή είναι προφανές και απλώς εσύ δεν το σκέφτηκες ή όλες οι γυναίκες σκεφτόμαστε το ίδιο, και μάλιστα σε επίπεδα που εσείς δεν μπορείτε να φτάσετε! :bleh:

Σόρρυ, δεν είπα ότι έχει σχέση με Ελλάδα, είπα ότι το όνομα θυμίζει Ελλάδα.

Bahari

Member
Ολόσωστες οι υποψίες σου :clap:

Γιατί, το όνομα δε θυμίζει Ελλάδα;;;;
Εξάλλου δεν πήγε εκεί μόνο το δικό μου μυαλό αλλά και της Μπαχάρι. Οπότε ή είναι προφανές και απλώς εσύ δεν το σκέφτηκες ή όλες οι γυναίκες σκεφτόμαστε το ίδιο, και μάλιστα σε επίπεδα που εσείς δεν μπορείτε να φτάσετε! :bleh:
Θυμίζει βρε nera μου, πώς δε θυμίζει; Από τις τρεις παραπάνω εξηγήσεις θα διαλέξω την τρίτη ;):bleh::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σόρρυ, δεν είπα ότι έχει σχέση με Ελλάδα, είπα ότι το όνομα θυμίζει Ελλάδα.
Σωστή η παρατήρηση, αυτό είπες, τίποτα όμως δεν αναιρεί αυτό που είπα για το γυναικείο μυαλό, αντίθετα το επιβεβαιώνει: ότι ο τρόπος σκέψης είναι διαφορετικός και επικεντρώνεται - κυρίως - στο δέντρο και όχι στο δάσος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πάντα κακό).

Εν προκειμένω, το μόνο που θυμίζει Ελλάδα είναι η γραφή της λέξης/περιοχής, ενώ η Syracuse (Συρακούσες) φέρνουν αμέσως στο μυαλό εικόνες που θυμίζουν Ελλάδα (Μεγάλη Ελλάδα, Αρχιμήδης, κλπ.) - καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ?

Εννοείται ότι ούτε σε κατηγορώ, ούτε σου επιτίθεμαι, χαλαρή κουβέντα κάνουμε (που δεν είναι και του παρόντος θέματος), είστε διαφορετικές και γι αυτό σας αγαπάμε! :)

Go on with the game, please! ;)

Bahari

Member
Λοιπόν, τα γυναικεία μυαλά δοκιμάστηκαν...:haha: Για να δούμε και τα αντρικά τώρα :roll: Οι αναλύσεις και τα επιχειρήματα θα βοηθήσουν στη λύση του αινίγματος;

Attachments

• 124,3 KB Προβολές: 41

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ααα...πολύ μ' αρέσει το μέρος!! Θα ξεκινήσω με Σαουδική Αραβία!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Surprise, surprise! Η Bahari το γύρισε στη φουτουριστική αρχιτεκτονική ναών και κάστρων! :haha:

Λοιπόν, λέω ότι βρίσκεται στον γαλαξία Ανδρομέδα και πάω να φάω τα σουτζουκάκια μου... :bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie