Bahari
Member
Ας ξεκινήσω με το Rhode island...
Ξεκίνησες πολύ καλά! Μην προχωράς άλλο!Ας ξεκινήσω με το Rhode island...
Γιατί, το όνομα δε θυμίζει Ελλάδα;;;;Αν υποψιαστώ ότι την ... σχέση με την Ελλάδα την εντόπιζες στο Rhode - Rhodes - Ρόδος, υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά στην άβυσσο του γυναικείου μυαλού!
Ολόσωστες οι υποψίες σουΑν υποψιαστώ ότι την ... σχέση με την Ελλάδα την εντόπιζες στο Rhode - Rhodes - Ρόδος, υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά στην άβυσσο του γυναικείου μυαλού!
Θυμίζει βρε nera μου, πώς δε θυμίζει; Από τις τρεις παραπάνω εξηγήσεις θα διαλέξω την τρίτηΓιατί, το όνομα δε θυμίζει Ελλάδα;;;;
Εξάλλου δεν πήγε εκεί μόνο το δικό μου μυαλό αλλά και της Μπαχάρι. Οπότε ή είναι προφανές και απλώς εσύ δεν το σκέφτηκες ή όλες οι γυναίκες σκεφτόμαστε το ίδιο, και μάλιστα σε επίπεδα που εσείς δεν μπορείτε να φτάσετε!
Σωστή η παρατήρηση, αυτό είπες, τίποτα όμως δεν αναιρεί αυτό που είπα για το γυναικείο μυαλό, αντίθετα το επιβεβαιώνει: ότι ο τρόπος σκέψης είναι διαφορετικός και επικεντρώνεται - κυρίως - στο δέντρο και όχι στο δάσος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πάντα κακό).Σόρρυ, δεν είπα ότι έχει σχέση με Ελλάδα, είπα ότι το όνομα θυμίζει Ελλάδα.
Καλά τώρα, όμοιος ομοίω αεί ... βελάζει!Θυμίζει βρε nera μου, πώς δε θυμίζει; Από τις τρεις παραπάνω εξηγήσεις θα διαλέξω την τρίτη
Όχι, δεν είναι Σαουδική Αραβία.Ααα...πολύ μ' αρέσει το μέρος!! Θα ξεκινήσω με Σαουδική Αραβία!