• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν το είπα εγώ, άλλος το 'πε:bleh: Αν εξαιρέσεις τα ψεύτικα κτίρια πάντως θα μπορούσε να ήταν Ελλάδα!! Πολύ κουλή η φωτο..Ινδονησία?? (μάλλον κουλό κι αυτό που πέταξα!)

Bahari

Member
Δεν το είπα εγώ, άλλος το 'πε:bleh: Αν εξαιρέσεις τα ψεύτικα κτίρια πάντως θα μπορούσε να ήταν Ελλάδα!! Πολύ κουλή η φωτο..Ινδονησία?? (μάλλον κουλό κι αυτό που πέταξα!)
Όποιος και να το' πε καλέ... είπαμε, η φωτο είναι αυθεντική...:)

Δεν κατάλαβα...:roll: έβαλα ποτέ ψεύτικη ή "πειραγμένη" φωτο;;; :bleh: Και του Μπουρναζίου η φωτο υπαρκτή δεν ήταν; Απλά δεν ήταν από Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ.

Βρε κάτι πράγματα... Τελικά καλά λένε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα :haha::haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κανείς δε μου το είπε, μόνος μου το διαπίστωσα. Αν μεγεθύνεις τη φωτογραφία στο 200% θα δεις ότι ο πύργος αποτελείται από 3 "κολλημένα" κομμάτια - και μάλιστα άγαρμπα, δεν "κάθονται" ακριβώς, έχουν μία στήλη πίξελ διαφορά. Επίσης, στη βάση του πύργου, φαίνονται σκιές δέντρων που δεν υπάρχουν μπροστά απ' αυτόν. Δεν γνωρίζω από πού την πήρες τη φωτογραφία, δεν λέω ότι το έκανες επίτηδες, αλλά επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου για τη γνησιότητά της...

Lalibela

Member
και γω εχω ενστασεις με τη φωτογραφια ...αν και δεν την μεγενθυνα (βαριομουν-αλλωστε εχω τοσες να μεγενθυνω στην πορεια ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ)

παμε παρακατω .....τα κτιρια ...σαν τι σου κανουν?
εδω θελω να πω και τη βλακεια μου ..ας μην παρεξηγηθω ...λογικα για να μην εχει καλυψη ο δρομος ...απο το νερο ...σημαινει οτι η θαλασσα εκει ειναι ηρεμη ε?ε?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou