• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
άαα μπας κι είναι καμιά Χιροσίμα?
(άκυρο. το ρολόι δείχνει 05:20 ενώ η Χιροσίμα έπεσε 8:15 και το Ναγκασάκι 11:02)

Last edited by a moderator:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Λογω του διαλυμμενοου εδαφους καταλαβα οτι ηταν μνημειο σεισμου....με μια μικρη αναζητηση λοιπον ειναι μνημειο για το σεισμο της 26 Απριλιου 1966 στο Ουζμπεκισταν, οπου χασαν τη ζωη τους πολλοι ανθρωποι...Βρισκεται στη Τασκενδη

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Σωστός ο τρόπος που σκέφτηκες κι έπραξες και σωστή η απάντηση. :clap: Δείτε για πληροφορίες κι εδώ
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/Dimos/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> File:Earthquake monument - Tashkent.jpg - Wikimedia Commons<o></o>
Monument of Courage, Tashkent <o></o>
UZINTOUR - Monuments in Tashkent - The Monument of Courage

Σειρά σου!
<o></o>

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
πολυ ενδιαφερον η ιστορια με τη Τασκενδη ! Το παιχνιδι ανοιγει νεους οριζοντες...

Σειρα μου λοιπον...Κατι που μου τραβηξε το ενδιαφερον...

aaa.JPG

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Κάτι σε κέλτικο μου κάνει....
(αλλά μάλλον είμαι πολύ μακριά, ε?)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μμμμ... εμένα πάλι κάτι σε ανατολική Αφρική μου κάνει... π.χ. Αιθιοπία ή Κένυα...

alexstef2

Member
μου μοιάζει για Αγγλία αλλά αφού δεν είναι Ευρώπη κάποια αποικία της Αγγλίας? Τώρα θα μου πεις ότι είναι πολύ γενικό... κ θα χεις κ δίκιο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou