toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Δεν είναι το βουνό των 12θεών ,ψάξε λίγο πιο μακρυά.δύσκολα μας βάζετε....
για το βουνό να πώ Όλυμπο;:roll:
για την πόλη σε ποιά ήπειρο;Αμερική;
Δεν είναι το βουνό των 12θεών ,ψάξε λίγο πιο μακρυά.δύσκολα μας βάζετε....
για το βουνό να πώ Όλυμπο;:roll:
δεν είναι αμερική. αν δε το βρίσκει κανείς θα δώσω κάποιο στοιχείο, αλλά νομίζω ότι κάποιος θα το βρει. δεν είναι τόσο δύσκολοδύσκολα μας βάζετε....
Εμένα κάτι σε Ευρώπη μου θυμίζει (να μην σου πω ότι η γέφυρα φέρνει σε Καλατράβα)δεν είναι αμερική. αν δε το βρίσκει κανείς θα δώσω κάποιο στοιχείο, αλλά νομίζω ότι κάποιος θα το βρει. δεν είναι τόσο δύσκολο
Βρε Romantic Woman μακρυα είπαμε , άλλαξε χώρα......για το βουνό άλλη μια εκδοχή και σταματάω....μήπως Καρπενήσι;τυμφρηστός;
και κάτι ακόμη ,δεν έχεις πάει σε αυτήν την χώρα.για το βουνό άλλη μια εκδοχή και σταματάω....μήπως Καρπενήσι;τυμφρηστός;
ευρώπη βρίσκεται, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι έργο του καλατράβαΕμένα κάτι σε Ευρώπη μου θυμίζει (να μην σου πω ότι η γέφυρα φέρνει σε Καλατράβα)
να πω μια Ρίγα - λετονίαευρώπη βρίσκεται, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι έργο του καλατράβα
δεν είναι Κίνα (είναι απο παλιότερο ταξίδι μου)Για το βουνό θα πω Κίνα.
Η γέφυρα είναι η Gateshead Millenium Bridge στο Gateshead της Αγγλίας και τη βρήκα μόνο και μόνο επειδή σήμερα είδα εκατοντάδες φωτογραφίες γεφυρών για το Υπέροχες γέφυρες. Ποιες είναι;