_antonis_
Member
Μπράβο, εκεί είμαστε-στη προηγούμενη σελίδα με το βουνό! Αλλά δεν έχω ιδέα...Παιδιά, να κρατήσουμε μια σειρά γιατί το παραμπερδέψαμε το πράμα??? Νομίζω πως τώρα ψάχνουμε το βουνό του toumpioti.
Μπράβο, εκεί είμαστε-στη προηγούμενη σελίδα με το βουνό! Αλλά δεν έχω ιδέα...Παιδιά, να κρατήσουμε μια σειρά γιατί το παραμπερδέψαμε το πράμα??? Νομίζω πως τώρα ψάχνουμε το βουνό του toumpioti.
Αν το έχω βρεί, ας βάλει κάποιος από αυτούς που βρήκαν τις άλλες 2, να το μαζεύουμε το παιχνίδι...Μήπως είναι το Αυστραλέζικο Grand Canyon, στα Blue Mountains κοντά στο Σύδνευ? Αυτό που βλέπουμε πρέπει να είναι οι Three Sisters, όπως φαίνονται από το Echo Point...
Πάντως taver ακομά κι αν δεν το βρήκες, μόνο και μόνο για την απίστευτα αναλυτική προσέγγιση, αξίζεις την νίκηΑν το έχω βρεί, ας βάλει κάποιος από αυτούς που βρήκαν τις άλλες 2, να το μαζεύουμε το παιχνίδι...
Bingo taver είναι τα Blue mountains και η φωτογραφία είναι οι τρεις αδερφές.Μήπως είναι το Αυστραλέζικο Grand Canyon, στα Blue Mountains κοντά στο Σύδνευ? Αυτό που βλέπουμε πρέπει να είναι οι Three Sisters, όπως φαίνονται από το Echo Point...
Bingo taver είναι τα Blue mountains και η φωτογραφία είναι οι τρεις αδερφές.
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είμουν όλη μέρα εκτός έδρας.
Κοίτα ,οταν το έβαλα συμμετείχε και ο Lefteris (χθες βράδυ)που μόλις πριν μια -δυό μέρες μου βρήκε το Σύδνευ πολύ γρήγορα γιαυτό νόμιζα ότι θα έβρισκε και αυτό μιας και είναι δίπλα.αυτό ήταν το εύκολο που έλεγες;