• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά γιατί δεν ξέρω πώς να το βρώ στα ρημάδια τα ψαχτήρια (παρεπιπτόντως ας μου πει κάποιος πως γίνεται.....)
Δυστυχώς δεν ξέρω κι εγώ να σε βοηθήσω.. αν έχω κάποια ιδέα για το που περίπου μπορεί να είναι, πληκτρολογώ στο γκουγκλ και βλέπω αν θα μου βγάλει καμιά σχετική εικόνα. ΑΝ δεν έχω ιδέα, απλώς περιμένω να το βρεί κάποιος άλλος.... :bleh:

varioAthens

Member
Δυστυχώς δεν ξέρω κι εγώ να σε βοηθήσω.. αν έχω κάποια ιδέα για το που περίπου μπορεί να είναι, πληκτρολογώ στο γκουγκλ και βλέπω αν θα μου βγάλει καμιά σχετική εικόνα. ΑΝ δεν έχω ιδέα, απλώς περιμένω να το βρεί κάποιος άλλος.... :bleh:

Οπότε ας περιμένω :haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ελάτε παιδιά, είναι εύκολο...Είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα αμφισβητούμενης περιοχής στην ιρλανδία.....

(εγώ σας αφήνω, γιατί πρέπει να πάω για ύπνο...με αυτό το φόρουμ έχω βρυκολακιάσει....Είμαι΄σίγουρη πως θα το βρείτε!!! Καληνύχτα!!!:kiss:)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Τι έγινε??? Όλοι για ύπνο νωρίς χτες???????????:shock:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καλημέρα. Θα πω την περιοχή Τάρα έτσι για την τιμή των όπλων, γιατί δυστυχώς δεν μου λέει τίποτε ο σωρός από πέτρες (άσε που μου θυμίζει τον Christian...)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Giant's Causeway ίσως? :roll: χθες για εναν τρελο λογο σκεφτηκα την ιρλανδια δεν ξερω πως.... αλλα μετα κοιμηθηκα...:haha:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
για πάμε κάτι άλλο!

(δε βάζω πέτρες γιατί κοντεύω να αποκτήσω το όνομα του christian.. :cool:)

Attachments

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος