αχ δεν μας εφτανε ο christian, εχουμε και ολους οσους προσπαθουν να τον φτασουν!!!!!!!!!τουλαχιστον εσυ αχινουλα δεν εβαλες πετρες!!!χαχαχα!!!!Οχι, ουτε εκει. Χιχι, μ'αρεσει που σας δυσκολευω, να μην το κανει μονο ο Christian! Και μαλιστα χωρις πετρες!
Ουτε εκει. Ουτε Ολλανδια! Μην εχετε παραπονο, σας βαζω πολυ γνωστα μερη. Σπα, Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης κτλ. ...Μπορεί Τσεχία
δανια???σουηδια??????Ουτε εκει.
Α, οι φωτογραφίες μου είναι 7+ ταξίδια πίσω... έκτοτε έχω πάει σε πολλά μερη ακόμα (και η συχνότητα των ταξιδιών μου δε βοηθάει: Από το Λονδίνο προστέθηκαν στην ουρά γύρω στις 7000 φωτογραφίες...)Δεν ειναι ουτε Ελβετια... Ταβερ, στους τιτλους τουλαχιστον των φωτογραφιων σου δεν εχεις αυτο το μερος (μπορει να εχεις παει βεβαια)...
Ουτε εκει! Ταβερ περιμενουμε καινουριες φωτογραφιες!δανια???σουηδια??????
φυρομ!!!!!!!!!!!Ουτε εκει! Ταβερ περιμενουμε καινουριες φωτογραφιες!
Δινω βοηθεια. Εγινε μεγαλη συζητηση σχετικα με κατι που ειπωθηκε για την χωρα στον προπροηγουμενο διαγωνισμο της Eurovision! Λατινα που εισαι? "Καλη επιτυχια" σε ολους!
Α ρε κοριτσι, ημουν σιγουρη οτι θα το βρεις! Τωρα θελουμε και πολη!φυρομ!!!!!!!!!!!
bitola!!!!ε??ε??ε??Α ρε κοριτσι, ημουν σιγουρη οτι θα το βρεις! Τωρα θελουμε και πολη!
Ναι ναι! Λες να με κατηγορησουν παλι για συμμετοχη σε παραγκες με τη βοηθεια που εδωσα????bitola!!!!ε??ε??ε??
ειμαστε η eurovisionoπαραγκα!!!!Ναι ναι! Λες να με κατηγορησουν παλι για συμμετοχη σε παραγκες με τη βοηθεια που εδωσα????