Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Δεν ειναι ουτε Ελβετια... Ταβερ, στους τιτλους τουλαχιστον των φωτογραφιων σου δεν εχεις αυτο το μερος (μπορει να εχεις παει βεβαια)...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Οχι, ουτε εκει. Χιχι, μ'αρεσει που σας δυσκολευω, να μην το κανει μονο ο Christian! Και μαλιστα χωρις πετρες!
αχ δεν μας εφτανε ο christian, εχουμε και ολους οσους προσπαθουν να τον φτασουν!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:!!!!!!!τουλαχιστον εσυ αχινουλα δεν εβαλες πετρες!!!χαχαχα!!!!
ολλανδια???????

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν ειναι ουτε Ελβετια... Ταβερ, στους τιτλους τουλαχιστον των φωτογραφιων σου δεν εχεις αυτο το μερος (μπορει να εχεις παει βεβαια)...
Α, οι φωτογραφίες μου είναι 7+ ταξίδια πίσω... έκτοτε έχω πάει σε πολλά μερη ακόμα (και η συχνότητα των ταξιδιών μου δε βοηθάει: Από το Λονδίνο προστέθηκαν στην ουρά γύρω στις 7000 φωτογραφίες...)

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
δανια???σουηδια??????
Ουτε εκει! Ταβερ περιμενουμε καινουριες φωτογραφιες! :clap:
Δινω βοηθεια. Εγινε μεγαλη συζητηση σχετικα με κατι που ειπωθηκε για την χωρα στον προπροηγουμενο διαγωνισμο της Eurovision! Λατινα που εισαι? "Καλη επιτυχια" σε ολους!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ουτε εκει! Ταβερ περιμενουμε καινουριες φωτογραφιες! :clap:
Δινω βοηθεια. Εγινε μεγαλη συζητηση σχετικα με κατι που ειπωθηκε για την χωρα στον προπροηγουμενο διαγωνισμο της Eurovision! Λατινα που εισαι? "Καλη επιτυχια" σε ολους!
φυρομ!!!!!!!!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ναι ναι! :clap: Λες να με κατηγορησουν παλι για συμμετοχη σε παραγκες με τη βοηθεια που εδωσα????:haha::haha::haha:
ειμαστε η eurovisionoπαραγκα!!!!:haha::haha::haha:
απλα επειδη πρεπει να φυγω θελει να βαλει καποιος αλλος στην θεση μου???

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita