• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
οχι παρος..
ουτε τηνος(βοηθεια μας)!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλά δε ξέρω αν το κατάλαβες είμαστε τα μόνα μέλη on line. Ως καλοί νυκτοφύλακες του φόρουμ να ζητήσουμε επίδομα από τον Def:haha::haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Καλά δε ξέρω αν το κατάλαβες είμαστε τα μόνα μέλη on line. Ως καλοί νυκτοφύλακες του φόρουμ να ζητήσουμε επίδομα από τον Def:haha::haha::haha:
χαχαχα!!αυτο για το επιδομα το εχω σκεφτει!!!χαχαχα!!εγω ειμαι σταθερα απο τους τελευταιους καθε μερα!!εχω κανει την νυχτα μερα κυριολεκτικα!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
οχι!!!!το πλοιο που πηγαινει στο νησι που ψαχνουμε παει και φολεγανδρο καπακι!!!πριν παει σιφνο νομιζω..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
οχι!!!!το πλοιο που πηγαινει στο νησι που ψαχνουμε παει και φολεγανδρο καπακι!!!πριν παει σιφνο νομιζω..
Αν και αυτό που λές με μπέρδεψε περισσότερο, θα πώ Μήλο και μετά Κίμωλο. Είναι τα μόνα γειτονικά που δεν έχω πει.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Αν και αυτό που λές με μπέρδεψε περισσότερο, θα πώ Μήλο και μετά Κίμωλο. Είναι τα μόνα γειτονικά που δεν έχω πει.
:clap::clap::clap:και ναι, ειναι η μηλος(η θεα ειναι απο το καστρο)!!!δεν εχεις παει????να πας οπωσδηποτε!!!ειναι πανεμορφο νησι..παραλιες απιστευτες, τοπια μαγευτικα, ανθρωποι φιλοξενοι!!!
και φασαρια και ησυχια!ο,τι θες θα το βρεις εκει!!
σε ταλαιπωρησα με τα νησια σημερα..η μηλος δεν περιμενα να σε δυσκολεψει!!αλλα δεν εχεις παει, οποτε δικαιολογεισαι!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
:clap::clap::clap:και ναι, ειναι η μηλος(η θεα ειναι απο το καστρο)!!!δεν εχεις παει????να πας οπωσδηποτε!!!ειναι πανεμορφο νησι..παραλιες απιστευτες, τοπια μαγευτικα, ανθρωποι φιλοξενοι!!!
και φασαρια και ησυχια!ο,τι θες θα το βρεις εκει!!
σε ταλαιπωρησα με τα νησια σημερα..η μηλος δεν περιμενα να σε δυσκολεψει!!αλλα δεν εχεις παει, οποτε δικαιολογεισαι!!
Είναι αλήθεια ότι δεν έχω πάει αν και έχω ακούσει τα καλύτερα. Ας βάλουν οι πρωινοι και μου χρωστάνε τη σειρά τους

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Και πάλι τιτανομαχία βλέπω ότι έγινε χτες βράδυ!!!

Λοιπόν, όσο να πιούν το καφεδάκι τους οι βραδινοί, ελάτε εμείς οι πρωινοί για μια γρήγορη προθέρμανση στα βασικά!!!

Λοιπόν, πού είναι ΑΥΤΟ?????

where.jpg

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383