χαχαχα!!αυτο για το επιδομα το εχω σκεφτει!!!χαχαχα!!εγω ειμαι σταθερα απο τους τελευταιους καθε μερα!!εχω κανει την νυχτα μερα κυριολεκτικα!!!Καλά δε ξέρω αν το κατάλαβες είμαστε τα μόνα μέλη on line. Ως καλοί νυκτοφύλακες του φόρουμ να ζητήσουμε επίδομα από τον Def
Σίκινος, Αμοργός;;;οχι!!για να βοηθησω ομως..ας πουμε οτι η τελευταια σου επιλογη ειναι η πιο κοντινη!!!
και ναι, ειναι η μηλος(η θεα ειναι απο το καστρο)!!!δεν εχεις παει????να πας οπωσδηποτε!!!ειναι πανεμορφο νησι..παραλιες απιστευτες, τοπια μαγευτικα, ανθρωποι φιλοξενοι!!!Αν και αυτό που λές με μπέρδεψε περισσότερο, θα πώ Μήλο και μετά Κίμωλο. Είναι τα μόνα γειτονικά που δεν έχω πει.
Είναι αλήθεια ότι δεν έχω πάει αν και έχω ακούσει τα καλύτερα. Ας βάλουν οι πρωινοι και μου χρωστάνε τη σειρά τουςκαι ναι, ειναι η μηλος(η θεα ειναι απο το καστρο)!!!δεν εχεις παει????να πας οπωσδηποτε!!!ειναι πανεμορφο νησι..παραλιες απιστευτες, τοπια μαγευτικα, ανθρωποι φιλοξενοι!!!
και φασαρια και ησυχια!ο,τι θες θα το βρεις εκει!!
σε ταλαιπωρησα με τα νησια σημερα..η μηλος δεν περιμενα να σε δυσκολεψει!!αλλα δεν εχεις παει, οποτε δικαιολογεισαι!!