• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
αλλα πριν τη καληνύχτα να πω ότι είναι μια μονή στην αρκαδία. Δε θυμάμαι όνομα Αγίου... Αν είναι όντως δίνω τη σειρά μου σε όποιον συνεχίσει γιατί τώρα όντως καληνυχτώ!
Σωστός ο φίλος. Περιμένω πόλη και όνομα Μονής από τους υπόλοιπους. Είναι πραγματικά γνωστή.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
η μονη φιλοσοφου στην αρκαδια στην ομορφη δημητσανα πανω στο φαραγγι του λουσιου

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
μονη προδρομου στο καστρι????

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
μονη προδρομου στο καστρι????
Μπραβο:clap::clap::clap:.

Στα 7 χλμ. από τη Δημητσάνα ο δρόμος προς τα αριστερά οδηγεί στη Στεμνίτσα και προς τα δεξιά στη Μονή Προδρόμου. Μονή σε λειτουργία, διαρθρωμένη μέσα στο βράχο σ’ ένα συναρπαστικό φυσικό τοπίο διατήρησε ως σήμερα την αυστηρή μοναστική παράδοση
Το μοναστήρι αποκαλύπτεται ξαφνικά όπως πλησιάζουμε μόνον πεζοί καθώς βράχια και ψηλά κυπαρίσσια το μισοκρύβουν.Στον περιβάλλοντα χώρο παρατηρούνται ασκηταριά.ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν,χωρίς να αποδεικνύεται, ότι κτίστηκε το 1167, αλλά με πολλές νεότερες προσθήκες , κτίσματα, μπαλκόνια, κολώνες που όμως μέσα στο πλαίσιο της κόκκινης πέτρας αποκτούν μια κτιριακή ενότητα που εντάσσεται ομαλά στο φυσικό περιβάλλον. Με το δικό του μερίδιο προσφοράς στον Αγώνα, αντιστάθηκε, όταν οι Τούρκοι μετά την επανάσταση του 1770 εξαπέλυσαν τους Αλβανούς εναντίον των ντόπιων που ήσαν οχυρωμένοι στη Μονή. Στα χρόνια της Επανάσταης του 1821 ήταν, καταφύγιο για τους αγωνιστές, τους αμάχους, τους πληγωμένους και συγχρόνως κέντρο τροφοδοσίας. Το 1824 ο Γενναίος Κολοκοτρώνης κρύφτηκε εδώ για τρεις μήνες.
Πηγή www.dimitsana.net

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Μπραβο:clap::clap::clap:.

Στα 7 χλμ. από τη Δημητσάνα ο δρόμος προς τα αριστερά οδηγεί στη Στεμνίτσα και προς τα δεξιά στη Μονή Προδρόμου. Μονή σε λειτουργία, διαρθρωμένη μέσα στο βράχο σ’ ένα συναρπαστικό φυσικό τοπίο διατήρησε ως σήμερα την αυστηρή μοναστική παράδοση
Το μοναστήρι αποκαλύπτεται ξαφνικά όπως πλησιάζουμε μόνον πεζοί καθώς βράχια και ψηλά κυπαρίσσια το μισοκρύβουν.Στον περιβάλλοντα χώρο παρατηρούνται ασκηταριά.ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν,χωρίς να αποδεικνύεται, ότι κτίστηκε το 1167, αλλά με πολλές νεότερες προσθήκες , κτίσματα, μπαλκόνια, κολώνες που όμως μέσα στο πλαίσιο της κόκκινης πέτρας αποκτούν μια κτιριακή ενότητα που εντάσσεται ομαλά στο φυσικό περιβάλλον. Με το δικό του μερίδιο προσφοράς στον Αγώνα, αντιστάθηκε, όταν οι Τούρκοι μετά την επανάσταση του 1770 εξαπέλυσαν τους Αλβανούς εναντίον των ντόπιων που ήσαν οχυρωμένοι στη Μονή. Στα χρόνια της Επανάσταης του 1821 ήταν, καταφύγιο για τους αγωνιστές, τους αμάχους, τους πληγωμένους και συγχρόνως κέντρο τροφοδοσίας. Το 1824 ο Γενναίος Κολοκοτρώνης κρύφτηκε εδώ για τρεις μήνες.
Πηγή www.dimitsana.net

ευαγγελια θες να βαλεις???????και alexstef2 σου χρωσταμε μια φορα την σειρα σου!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αχχχ αν ηταν ξυπνια η μητερα μου που ειναι απο την δημητσανα θα μου φωναζε που μπερδεψα τις μονες!!!!:haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αχχχ αν ηταν ξυπνια η μητερα μου που ειναι απο την δημητσανα θα μου φωναζε που μπερδεψα τις μονες!!!!:haha::haha:
χαχαχα!!αχ αυτες οι μαμαδες!!η δικια μου παλι θα απορουσε που την βρηκα!!!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε παιδια ντρεπομαι να σας το πω..... ξεχασα πως βαζουμε φωτογραφιες... εχω να βαλω παρα πολυ καιρο και ......βοηθεια...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.382
Νεότερο μέλος
eleni.marka81