latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
καλησπερα!!οχι....ουτε..ειναι γνωστη και σημαντικη και μεγαλη πολη..Καλησπέρα και από μένα. Να πω μια Χάβρη;;;;
καλησπερα!!οχι....ουτε..ειναι γνωστη και σημαντικη και μεγαλη πολη..Καλησπέρα και από μένα. Να πω μια Χάβρη;;;;
Λέτε να είναι το Στρασβούργο;;;;;;;;;καλησπερα!!οχι....ουτε..ειναι γνωστη και σημαντικη και μεγαλη πολη..
οσερ????????????οχι!!!Να πω και την Οσέρ?
Λέτε να είναι το Στρασβούργο;;;;;;;;;
Μπράβο τύχη. Μόλις με τη δεύτερη, ενώ τα άλλα παιδιά παιδεύονταν τόση ώρα. Μήπως θέλει να βάλει κανείς άλλος. Δεν πιστεύω τώρα που ηρθα εγώ να πάτε για ύπνο;μπραβοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επιτελους!!ειχα αρχισει να απελπιζομαι!
η 3η μεγαλυτερη πολη σε μεγεθος της γαλλιας(μετα το παρισι και ην λυων)!γραφικοτατη
και σημαντικη υπο την εννοια οτι εκει εχουν την εδρα τους το ευρωπαικο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων, το κοινοβουλιο και υο συμβουλιο της ευρωπης!!!
dafni βρεθηκε!ειναι το στρασβουργο..συγνωμη για την ταλαιπωρια..Rouen;;;;;;;;;;;;;
Nancy;;;;;;;;;;;;;
πλακα κανεις???και δεν το αναγνωρισες??δεν σε εντυπωσιασε??εγω το βρηκα εκπληκτικο!!M'αρέσει που πήγα το καλοκαίρι στο Στρασβούργο.....
Τι έγινε θα βάλει κανά από τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν ή να βάλω έναν ωραίο βράχο που έχω έτοιμο; Christian;;;;dafni βρεθηκε!ειναι το στρασβουργο..συγνωμη για την ταλαιπωρια..
Και δεν βάζειςΤι έγινε θα βάλει κανά από τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν ή να βάλω έναν ωραίο βράχο που έχω έτοιμο; Christian;;;;