• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ρε παιδιά μήπως είναι στο Λονδίνο και τρελαθούμε τελείως;;;;;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Και δεν θα μάθουμε που στον... κόσμο είναι αυτή η νεροποντή!

Δεν βάζει κάποιος άλλος;; Να γίνει λίγο παιχνίδι;; Δουλεύω που δουλεύω τέτοια ώρα, να περάσει τουλάχιστον ευχάριστα...

Νομίζω ότι κάποιοι βρίσκετε πιο ενδιαφέρον στο να ψάχνετε τις απίθανες κοτρώνες στην άκρη του πουθενά, τις οποίες βρίσκετε στο google και έχετε χάσει το αρχικό νόημα του παιχνιδιού.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Hyde Park, στην καρδιά του Λονδίνου.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Νομίζω ότι κάποιοι βρίσκετε πιο ενδιαφέρον στο να ψάχνετε τις απίθανες κοτρώνες στην άκρη του πουθενά, τις οποίες βρίσκετε στο google και έχετε χάσει το αρχικό νόημα του παιχνιδιού.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Hyde Park, στην καρδιά του Λονδίνου.
:clap::clap: έστω και κατά τύχη το βρήκα!

Η αλήθεια είναι πως σε μια προσπάθεια να δυσκολέψει το παιχνίδι, βάζουμε καμιά φορά ότι ναναι....

ΥΓ. anny δεν το είπα γιαυτο, νομιζα απλως οτι ειχες βγει offlin, και είπα να συνεχίσει κάποιος άλλος μέχρι να μάθουμε τι ήταν! Συγγνώμη αν φάνηκε κάπως...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εγω νομιζω οτι γινεται και λιγη πλακα οκ, αλλα με τον γραπτο λογο δεν ειναι τοσο ορατη πάντα! :cool:

το σκεφτηκα το λονδινο κι εγω, η δωροθεα το ειπε κιολας, αλλα οκ.. το μυαλο μας παντα παει στα περιεργα, και γι' αυτο τα πιο απλα τα χανουμε συνηθως εδω μεσα :)

anyway, προσωπική μου άποψη είναι ότι το παιχνίδι έχει διάφορες φάσεις: και πλάκας με τις κοτρώνες, και γεωγραφικής ενημέρωσης (στην αφρικη δεν το χα και κοντευω να γινω εξπερ :rolleyes:) και γνωριμίας με μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε, είτε είτε δίπλα μας και δεν τα ξέρουμε ή δεν τα αναγνωρίζουμε είτε στην άκρη του πλανητη.

that's my two cents... :roll: πάμε για τη συνέχεια...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
:clap::clap: έστω και κατά τύχη το βρήκα!

Η αλήθεια είναι πως σε μια προσπάθεια να δυσκολέψει το παιχνίδι, βάζουμε καμιά φορά ότι ναναι....

ΥΓ. anny δεν το είπα γιαυτο, νομιζα απλως οτι ειχες βγει offlin, και είπα να συνεχίσει κάποιος άλλος μέχρι να μάθουμε τι ήταν! Συγγνώμη αν φάνηκε κάπως...

οκ. Δεν τρέχει τίποτα, αλλά όπως βλέπεις το παιχνίδι μπορεί να δυσκολέψει και με πιο απλούς τόπους. πχ. Κάρπαθος, Λέρος, Λονδίνο και ....έπεται συνέχεια.

Καληνύχτα και καλή συνέχεια.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Λοιπόν επειδή η Anny έχει δίκιο, και το χουμε λίγο παρακάνει, ας βάλουμε κάτι πιο απλό.

Αλλά επειδή ακριβώς είναι πιο απλό θέλω χώρα και πόλη, και από τον Christian που είναι ειδικός στις εκκλησίες :haha: θέλω και το όνομα της εκκλησάς! :cool:

Attachments

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
ε όχι ΄πάλι! άλλωστε αυτά θα τα δείτε live...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ