Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Torri Pepoli, Erice ?
Αγαπητοί Πολυταξιδεμένοι
Αυτή τη φωτο μου την έστειλε η κόρη μου και μου ζήτησε να της πω από ποιά χώρα είναι γιατί θέλει πολυ να πάει εκεί. Εγώ ποτέ χατίρι δεν της χάλασα. Αλλά που είναι αυτο το πανέμορφο χωριό? Μου θυμίζει Σκανδιναβία. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Και πάλι σωστός!! Είναι όντως το Erice (Erice - Wikipedia, the free encyclopedia)Torri Pepoli, Erice ?
Καλά, θα το ψάξουμε, αν κρίνω πάντως από την έκφραση της κυρίας στα σκαλιά, μάλλον πρόκειται για το 'Μνημείο προς τιμήν του Ατάλαντου Πιανίστα'!Δε σφάξανε!!! Μία φορά βρήκα κι'εγώ μία και θα μου φάτε τη θέση; πριτς!!
Ορίστε:
Δυο απαντησεις χρωσταω.............δε θα απαντήσεις στο κουιζ της ρόζας πρώτα?
(βαλε-βαλε )
Ως ένδειξη συμπαράστασης προς όλους όσους χάσαμε τον ύπνο μας χτες βράδυ, αναζητώντας τον όμορφο (δε λέω...), αλλά παντελώς άγνωστο κρατήρα του εξωτικού Τζιμπουτί, ποστάρω την κάτωθι φωτογραφία, που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στον Christian! Για να θεωρηθεί σωστή η απάντηση, πέρα από το είδος του φυτού, θα ήθελα να ξέρω ακριβώς πού ακριβώς φύτρωσε αυτό το φυτό (γεωγραφικό πλάτος και μήκος μέσω Google Earth), επιστημονική ονομασία, όπως και συνολικό αριθμό δακτυλίων του κορμού πάνω στον οποίο έχει φωτογραφηθεί. Δεκτές αποκλίσεις μέχρι +/-0,0005%.